“Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Cele mai tari 10 faze din reality-show FOTO

sunt_celebru_scoate-ma_de_aici_dorian_popa_gandaci_in_gura5.jpg

sunt celebru scoate-ma de aici
Dorian Popa a trecut prin momente cumplite în cadrul emisiunii “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, la proba de ținut insecte în gură
captură: PRO TV

Probele de foc la care au fost supuse cele 13 vedete, în jungla din Africa de Sud, în cadrul reality show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, au constituit moment hilare pentru telespectatori.

Cele mai haioase momente din cadrul emisiunii “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au fost cu siguranță cele în care cele 13 vedete au fost nevoite să mănânce tot felul de vietăți, organe, sânge sau părți de animale, care mai de care mai scârboase. Aspectul fizic deplorabil, mutrele schimonosite și alimentele dezgustătoare care s-au prelins pe celebrități au ridicat ratingul emisiunii, dar și starea de spirit a celor din fața televizoarelor, care s-au amuzat teribil pe seama concurenților.

1. “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Cătălin Moroșanu, acoperit de gândaci

sunt_celebru_scoate-ma_de_aici_morosanu_gandaci_pe_cap.jpg

sunt celebru scoate-ma de aici
Lui Cătălin Moroșanu i s-au turnat în cap gândaci, viermi, omizi şi alte târâtoare, la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"
captură: PRO TV

 

Cu capul băgat într-un bol, câștigătorului titlului de "Rege al junglei", la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, i-au fost turnate pe cap mai multe vietăţi care s-au plimbat de zor pe faţa lui. Deși suferă de claustrofobie, Cătălin Moroşanu a rezistat până la final şi a câştigat toate stelele puse în joc.

2. “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Dorian Popa a ținut în gură insecte scârboase

sunt_celebru_scoate-ma_de_aici_dorian_popa_gandaci_in_gura2.jpg

sunt celebru scoate-ma de aici
Dorian Popa a înfruntat în seara finalei cea mai grea probă de când e la "Sunt celebru, scoate-mă de aici":
captură: PRO TV

 

Dorian Popa a fost pus la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" să țină în gură mai multe animale extrem de scârboase, fără să le rănească, să le înghită sau să le scape. La finalul acestei probe extrem de dezgustătoare, el nu a mai rezistat și a izbucnit în plâns.

3. “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Gina pistol și Ruby, cu gândaci și șerpi pe ele

sunt_celebru_scoate-ma_de_aici_gin_apistol_gandaci_ruby.jpg

sunt celebru scoate-ma de aici
“Sunt celebru, scoate-mă de aici!” ale-a pus pe cele două dive sexy în ipostaze umilitoare
captură: PRO TV

 

Cele două vedete de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au fost supuse unei probe denumite "Măcel în pantaloni". În timp ce pe picioarele le mişunau insectele, Ruby și Gina Pistol aveau de transportat un ou de la unul la cealaltă cu ajutorul unei linguri, pe care o ţineau în gură. Cu un şarpe în jurul gâtului, Ruby a făcut abstracţie de reptila care o privea în ochi şi şi-a văzut de treabă.

4. “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Mihai Trăistariu a dat pe gât viermi

sunt_celebru_scoate-ma_de_aici_traistariu_viermi.jpg

sunt celebru scoate-ma de aici
Mihai Trăistariu nu a rezistat prea mult în jungla de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și a cerut să plece acasă
captură: PRO TV

 

Mihai Trăistariu au fost ales de public la provocarea junglei, în cadrul show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Meniul cu care și-a delectat papilele gustative nu a fost deloc pe placul lui, căci solistul a fost nevoit să dea pe gât viermi, ochi de pește și un ou clocit. Deși și-a îndeplinit sarcina, vedeta s-a ridicat de la masă cu o stare de greață accentuată.

5. “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Moroșanu și Gina Pistol au gătit niște ouă uriașe

sunt_celebru_scoate-ma_de_aici_morosanu_si_pistol_cu_oua.jpg

sunt celebru scoate-ma de aici
Cătălin Moroșanu și Gina Pistol s-au luptat cu ouăle uriașe la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”
captură: PRO TV

 

Înfometați peste măsură în cadrul emisiunii “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Cătălin Moroșanu au oferit o imagine de zile mari. Cei doi s-au chinuit cu două ouă uriașe, umplute cu cele mai scârboase lichide, cu mirosuri înfiorătoare, în cadrul unei probe numite "Comoara din cufăr“.

6. “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Elena Merișoreanu a devorat cocktail-uri cu sânge și mațe

sunt_celebru_scoate-ma_de_aici_eelena_merisoreanu_bea_sange.jpg

sunt celebru scoate-ma de aici
Elena Merişoreanu a rezistat în cadrul emisiunii "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" să bea cocktail-uri cu sânge şi maţe
captură: PRO TV

 

Elena Merişoreanu a dormit în aer liber și a băut cocktail-uri cu sânge şi maţe în jungla africană, la emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la Pro TV, însă efortul ei a meritat. Pentru cele 13 zile petrecute în Africa de Sud ea câștigat și bani, dar mai ales admirația tuturor pentru curajul ei.

7. “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Ruby și Cătălin Moroșanu, amețiți de tot

sunt_celebru_scoate-ma_de_aici_ruby_speriata_morosanu.jpg

sunt celebru scoate-ma de aici
“Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Ruby și Cătălin Moroșanu s-au învârtit până au amețit
captură: PRO TV

La "Comoara din cufăr - Pune mâna pe ea“ din cadrul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, Ruby şi Cătălin Moroșanu s-au distrat ca în copilărie. S-au învârtit, au ameţit, s-au învârtit din nou şi au mai ameţit o dată, în încercarea de a pune mâna pe cheia care le deschidea cufărul. Au avut noroc şi au ştiut răspunsul la întrebare, aşa că au primit premiu două pungi de chips-uri, pe care le-au savurat imediat.

8. “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Dorian Popa a băgat capul în vomă

sunt_celebru_scoate-ma_de_aici_dorian_popa_cap_scarbos.jpg

sunt celebru scoate-ma de aici
Dorian Popa a făcut față cu brio provocărilor din jungla de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”
captură: PRO TV

 

Actorul a trebuit să găsească niște steluțe făcând față unor vietăți din jungla de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Dorian Popa a fost nevoit să dea piept cu gândaci, crabi, scorpioni, șobolani și șoareci, crocodili și alte specii periculoase. Însă proba de foc a fost atunci când a băgat capul într-un bol cu vomă, având doar ochii acoperiți.

9. “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Cătălin Moroșanu a făcut show, acoperit de șobolani

sunt_celebru_scoate-ma_de_aici_morosanu_sobolani.jpg

sunt celebru scoate-ma de aici
Cătălin Moroșanu a câștigat multă simpatie după această probă din cadrul show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”
captură: PRO TV

 

"Moartea din Carpaţi" a fost îngropată de vie la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Sportivul a trecut prin momente terifiante, după ce fost sigilat într-un sicriu timp de șapte minute, a fost acoperit cu apă și cu șobolani. Cu toate acestea, Cătălin Moroșanu nu și-a pierdut cumpătul și a început să cânte, dând dovadă de mult umor. "Plecaţi de pe cucul meu. Mânca-va-ş inimioara voastră. Plecaţi de pe comoara mea şi a familiei că nu v-am făcut nimic", a strigat Moroşanu disperat în timp ce şobolanii mișunau pe el.

10. “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Vladimir Drăghia şi Dorian Popa, baie în alimente expirate

sunt_celebru_scoate-ma_de_aici_dorian_popa_vladimir_draghia_carucior_cumparaturi.jpg

sunt celebru scoate-ma de aici
“Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Vladimir Drăghia şi Dorian Popa au fost scârbiți de peștele, roșiile și murăturile stricate
captură: PRO TV

 

Vladimir Drăghia şi Dorian Popa au făcut cumpărături la un supermarket, unde toate produsele aveau cu mult termenul de valabilitate depăşit. Ca să găsească stelele pentru a le duce colegilor mâncare în tabăra de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", cele două vedete au răsturnat borcanele cu un miros greu de suportat.

 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și