"Sunt celebru, scoate-mă de aici": Andreea Moldovan a plecat din junglă tot cu frică de gândaci

andreea_moldovan.jpg

sunt celebru, scoate-ma de aici andreea moldovan eliminare
Andreea e fericită că acum poate să mănânce ce vrea şi cât vrea
Foto: Facebook

18 zile a durat aventura Andreei Moldovan în jungla africană. Convinsă cu greu să intre în proiectul "Sunt celebru, scoate-mă de aici", bruneta a povestit la finalul experienţei că pleaca acasă cu o fobie pe care nu a reuşit să şi-o învingă: teama de târâtoare.

A mâncat viermi, ouă fermentate, măruntaie de miel şi ochi de peşte, însă nu poate să scape de frica de gândaci. Andreea Moldovan a tras linie şi a adunat după cele 18 zile petrecute departe de casă.

"Sunt celebru, scoate-mă de aici": Andreea a mâncat viermi şi lăcuste uscate în junglă

Înainte de plecare, bruneta a povestit ce a însemnat pentru ea să trăiască cu mâncare puţină, să doramă sub cerul liber şi să facă duş în natură.

"De când am rămas însărcinată aveam o mare problemă cu foamea. Atunci când venea, parcă era sfârşitul lumii. Acum în junglă, parcă nu a mai venit ca «Jihadul» şi am reuşit să o controlez mult mai bine. Mă bucur că am reuşit să-mi înving teama de a mânca lucruri ciudate şi am făcut-o din plin. Viermii au fost ceva... şi acum parcă îi simt cum se mişcă pe limbă, iar lăcustele deja au fost delicatesă. Au fost însă foarte uscate, s-au transformat într-un fel de făină, şi au fost foarte greu de înghiţit. Eu tot am încercat la duelul cu Alina, am înghiţit o parte, pentru că tot trăgeam speranţa că voi putea termina proba. În schimb, nu mi-am învins frica de târâtoare, de gândaci. Plec de aici cu aceeaşi teamă mare. Nu am avut alte probleme. Eu m-am înţeles bine cu toţi, ei poate au avut o problemă cu mine", le-a mărturisit casnica lui Cabral şi Bobonete înainte de a pleca înapoi spre casă. 

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!": Ce concurenţi se luptă pentru titlul de regele sau regina junglei

Concurenţii care au rămas să lupte la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", pentru titlul "regele sau regina junglei" sunt Cătălin Moroşanu, Gina Pistol, Ruby şi Dorian Popa. Vineri seară nu a avut loc nicio eliminare, însă a ieşit din concurs Luminiţa Nicolescu. Antrenoarea de fitness a părăsit competiţia pe targă, fiind spitalizată de urgenţă după ce medicii au constatat că era foarte deshidratată. Aşadar, urmează două zile de foc, ultimele de altfel, pentru cei patru concurenţi rămaşi să înfrunte jungla africană.

   

Loading...

Citește și