Schimbare șocantă! Cristi Borcea și Aurel Moldoveanu, prea întineriți de operațiile estetice

untitled-1.jpg

Aurel Moldoveanu (60 de ani) e piele şi os şi are faţa perfect întinsă

Mai multe vedete masculine autohtone au apelat la estetician pentru intervenţii sau doar pentru mici retuşuri, însă solistul Aurel Moldoveanu şi-a schimbat aproape complet înfăţişarea. Artistul vrea să arate perfect şi să se ridice la nivelul aşteptărilor, mai ales că are lângă el o soţie mult mai tinerică şi un băieţel, Mihail, de un an şi nouă luni.

Cântăreţul Aurel Moldoveanu (60 ani) a postat mai multe imagini cu el pe reţelele sociale în care este de nerecunoscut. Artistul s-a transformat vizibil şi şi-a şocat admiratorii cu felul în care arată. Se pare că Aurel a apelat la medicul estetician, iar rezultatul este de-a dreptul incredibil. Pare să-şi fi întins mult pielea pe faţă, ascunzând orice urmă de rid. În plus, a slăbit enorm, iar acest lucru îi schimbă şi mai mult înfăţişarea. Fanii lui au observat imediat schimbarea pe care a făcut-o din punct de vedere estetic şi s-au grăbit să-l critice vehement, însă au fost şi destui care au sărit să-l apere. Mulţi i-au reproşat aspectul nenatural, însă la fel de mulţi s-au arătat plăcut surprinşi de întinerirea peste noapte.

untitled-1.jpg

Ştefan Hruşcă (61 de ani) a scăpat de nasul coroiat care acum e perfect

Şi solistul Ştefan Hruşcă (61 ani) arăta diferit înainte de 1989, când a devenit celebru la Cenaclul „Flacăra”. Pe vremea aceea, artistul era un tânăr rebel cu pletele şi vocea de aur. Marele colindător de pe vremea lui Ceauşescu a stors lacrimi cu piesa „Rugă pentru părinţi” şi cu celebrele lui cântece de iarnă, însă avea un nas coroiat imens pe care şi-a dorit dintotdeauna să-l facă mai frumos. Cântăreţul şi-a îndeplinit visul abia în anii ’90, în Canada. A profitat de primele avantaje ale democraţiei, a plecat peste hotare şi şi-a operat nasul coroiat. De altfel, Ştefan Hruşcă a fost printre primii artişti din România care au apelat la chirurgia estetică.

untitled-1.jpg

Cristi Borcea (49 de ani) a scăpat de guşă şi de riduri, cu injecţii şi tratamente

Şi Cristi Borcea (49 ani) a uimit cu înfăţişarea lui în urmă cu un an, la câteva luni după ce a fost eliberat din penitenciar. Omul de afaceri s-a remarcat cu o înfăţişare complet nouă, poate şi pentru că a vrut să arate perfect pentru cununia şi nunta lui cu Valentina Pelinel (38 de ani). În decembrie 2018, fostul finanţator de la Dinamo a surprins pe toată lumea cu aspectul lui. Păr vopsit, pomeţi înalţi, sprâncene ridicate şi nici un rid pe faţă, nici măcar unul singur, de expresie. La aproape 50 de ani, Borcea acordă o importanţă deosebită aspectului fizic. În multe imagini postate de Valentina Pelinel pe conturile sociale, toată lumea a remarcat că Borcea de acum nu mai seamănă deloc cu bărbatul din urmă cu 10 ani. Din surse medicale, se pare că Borcea şi-a operat pleoapele (blefaroplastie), şi-a pus botox pentru ridurile de expresie de la nivelul frunţii, în colţul ochilor şi între sprâncene. Medicii care au analizat imaginile cu afaceristul cred că mai are liposucţie la nivelul guşei, zona de sub bărbie. În plus, se pare că el a urmat tratamente de rejuvenare (reîntinerire), de îngrijire a pielii, cu radiofrecvenţă, posibil şi mezoterapie şi tratamente cu laser.

Bogdan Vlădău şi Raoul şi-au făcut implant de păr

Fotomodelul și solistul Bogdan Vlădău (40 ani) îşi doreşte mereu să arate perfect, iar pentru asta apelează la tot felul de intervenţii estetice. Şi-a făcut implant de păr în 2015, la nivelul scalpului şi al bărbii. Apoi a apelat la medici pentru o lipoaspiraţie, ca să scape de grăsimea din anumite zone, în special de la abdomen. El a spus pe atunci că s-ar fi îngrăşat de la nişte medicamente.

Şi Rareş Borlea (40 ani), alias Raoul, şi-a făcut implant de păr acum cinci ani. Intervenţia a avut loc la o clinică din Turcia, iar artistul se simte mult mai încrezător de atunci. „Poate părea complicat, dureros. Operaţia a durat şapte ore, dar mi-a schimbat încrederea în mine. Mi-au implantat aproximativ 8.000 de fire şi mă simt extraordinar”, a spus Raoul imediat după intervenţie.

 

Loading...

Citește și