Succesul financiar al Anamariei Prodan, văzut de numerolog în data ei de naştere: «Se află sub cifra puterii şi a banilor!»

anamaria_prodan.jpg

anamaria prodan
Anamaria Prodan nu are grija zilei de mâine
Foto: Instagram

Anamaria Prodan nu duce grija zilei de mâine, iar succesul ei în afaceri este explicat de numerolog. Impresara s-a născut sub o stea norocoasă, iar data la care a venit pe lume arată prosperitate financiară. Specialiştii numerologi i-au întocmit vedetei matricea şi au ajuns la concluzia că Anamaria Prodan este făcută pentru afaceri.

Nu mai încape niciun dubiu că Anamaria Prodan are spirit de afaceristă. Vedeta a strâns o avere fabuloasă din cariera ei de impresar în fotbal. Ea făcea însă tot felul de afaceri de mică. Impresara povestea într-un interviu că vindea pozele cu autograf ale regretatei sale mame, Ionela Prodan, în curtea şcolii.   

Cu toţii vom vedea opulenţa în care trăieşte de ani buni în noul reality-show ”Prodanca şi Reghe. Preţul succesului”, care va fi difuzat din 9 februarie la Antena Stars. Vedeta deţine proprietă'i în Dubai, Italia, România şi America, iar filmările au fost făcute la toate aceste reşedinţe. Anamaria Prodan se laudă însă şi cu o colecţie impresionantă de ceasuri şi bijuterii şi nici numărul poşetelor de lux nu este de neglijat. Chiar luna trecută, vedeta a primit o geantă de 300.000 de euro.   

 “Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro”, a mărturisit ea la Antena 1. 

Cum arată anul 2020 pentru Anamaria Prodan

Tot acest succes financiar al Anamariei Prodan se pare că are şi o explicaţie. Numerologul Adam Andreas Stavarache a analizat pentru Click! data de naştere a vedetei.

andreas_stavarache.jpg

andreas stavarache nuemrolog
Andreas Stavarache, numerolog
Foto: arhivă personală

"Anamaria Prodan este născută la 17.12.1972. Vibraţia 17=1+7=8  este cea a puterii, a ambiţiei şi a banului care îi conferă aceste calităţi, de femeie de carieră, foarte ambiţioasă şi gata să obţină mereu tot ce îşi propune. După cum vedem, vedeta face asta din plin, ştie să comunice, să vândă și să recomande un om sau fotbalist pe care ea îl consideră valoros și cu potențial. Spiritul ei jovial o face pe aceasta să se exprime în public fără inhibiții.

Anul nașterii sau numărul solar în numerologie ne arată că Anamaria Prodan este o deschizătoare de drumuri. Îi cam place să îi înţepe pe ceilalţi. Să nu o supăraţi! Dacă ai dezamăgit-o, așteaptă-te la catastrofa vieții tale. Despre matricea ei numerologică pot spune, în concluzie, că are un motor foarte mare şi puternic, capotă slabă, dar ea este un şofer suficient de inteligent ca să ajungă acolo unde îşi propune. Anul 2020 se anunţă pentru Anamaria unul care aduce provocări în relaţii cu ceilalţi şi îi recomand să stea departe de orice scandal. Este un an benefic pentru călători. Poate avea în 2020 tranzacţii mult mai mari decât în anul anterior. Atenţie, de asemenea, la mici accidente, este un an care o predispune", a punctat numerologul.

Anamaria Prodan: "Fac parte dintre cei din Forbes, care nu îşi doresc să apară!"

Anamaria Prodan spunea recent că dacă ar trece în revistă tot ce deţine, ar putea intra cu uşurinţă în topul milionarilor României. "Eu fac parte dintre aceia din Forbes care nu îşi doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îţi dai seama că ştiu câţi bani am, că îi socotesc”, spunea ea la tv. 

anamaria_prodan_familie.jpg

anamaria prodan familie
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, alături de copiii lor
Foto: Instagram

Anamaria Prodan estimează că s-ar situa printre primii 75 cei mai bogaţi români. Împreună cu soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, deţine 11 case, inclusiv o vilă somptuoasă, de un milion de euro, în Las Vegas, primită cadou de Valentine’s Day în 2015. Aceasta are 6 camere, un apartament pentru oaspeţi şi curte cu piscină. 

 

Citeşte şi:

 

Anamaria Prodan, despre căsnicia la distanță: «Eu și Laur avem noroc că suntem amândoi romantici»

Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 kg. A devenit dependentă de două alimente

 

 

Loading...
 
 

Citește și