Iubita lui Mutu, prea grasă? ''I-am spus să slăbească 5 kilograme'' - EXCLUSIV

calina-duca.jpg

Studenta lui Mutu avea 6 kg în plus, care nu o lăsau să aibă succes pe podiumurile internaţionale
Foto: www.mirceanetea.ro

E manechin, se spune despre ea că ar fi amanta lui Adrian Mutu, însă nu a făcut perfomanţă în modă. Fostul ei şef ne-a dat detalii despre blondina care e la un pas să-i spargă casa lui Mutu.

Adrian Mutu (35 de ani) a fost surprins weekendul trecut, la mare, în tandreţuri cu o fată cu 13 ani mai tânără decât el, de profesie fotomodel. Originară din Ploieşti, acolo unde în prezent activează şi Mutu, la echipa Petrolul, blondina a cochetat încă din liceu cu moda, fiind fotomodel al Agenţiei One Models, însă nu a reuşit să facă performanţă în străinătate din cauza dimensiunilor mult prea rotunjoare.

tony-dinca.jpg

Tony Dincă, patronul agenţiei care a descoperit-o pe ploieşteanca "Briliantului", ne-a dat detalii incendiare despre rivala lui Consuelo

Click! a vorbit, în exclusivitate, cu patronul Agentiei One Models, Tony Dincă, cel care a lansat-o la rampă pe studenta lui Mutu. “Am lucrat cu domnişoara în perioada când era copil, însă pot să vă spun că nu e o fată pe care să o ţin minte. Modelele trebuie să se încadreze în standardele 90-60-90, să aibă peste 1,77 înălţime, însă ea are 1, 73 m şi  peste 90 de cm în şolduri. Nefiind în dimensiuni, nu am mai solicitat-o. De ani de zile o rugam să slăbească, dar nu voia. Avea 5-6 kg în plus. Era un model pe care-l solicitam când şi când, nu a fost o fată de top. Modelling-ul nu e pentru ea, deoarece are alte forme”, a declarat Tony Dincă, pentru Click! Se pare că fata a fost mai preocupată de şcoală, decât de prezentări de modă şi şedinţe foto. „A plecat o singură dată, în Milano, dar s-a întors după 2 săptămâni, pentru că trebuia să meargă la şcoală. Oricum, este o fată extrem de  frumoasă, de-aia e cu Mutu”, a conchis Tony Dincă.

consuelo-mutu.jpg

Consuelo şi Mutu sunt la un pas de divorţ, după 9 ani de căsnicie
Loading...

Citește și