Stresul divorțului i-a afectat sănătatea Roxanei Ciuhulescu: «Am făcut ulcer, dormeam doar cu pastile»

roxana_ciuhulescu.jpg

roxana ciuhulescu
Roxana Ciuhulescu a trecut prin clipe grele când s-a despărțit de primul ei soț
Foto: arhivă personală

Viața Roxanei Ciuhulescu este acum pe calea cea bună, după ce și-a găsit liniștea în brațele celui de-al doilea său soț, Silviu Bulugioiu, alături de care a devenit din nou mamă, însă acum nu foarte mult timp, fosta prezentatoare tv a trecut prin momente de cumpănă.

Stresul prin care a trecut în lunile premergătoare divorțului de Mihai Ivănescu, în 2017, și-a lăsat amprenta asupra stării de sănătate a Roxanei. 

„A fost o problemă de sănătate din cauza emoțiilor prin care treceam. Am făcut ulcer, sufeream de insomnii, nu dormeam decât dacă luam pastile. Sincer nu mai aveam timp să mă gândesc la mine, mă gândeam doar la copil. Am făcut pshioterapie cu ea și am depășit foarte ușor această perioadă. Ulcerul s-a rezolvat cu pastile, tratamente. Mai am perioade când mă mai doare stomacul. M-am liniștit, pur și simplu. Mama a suferit pentru mine și s-a bucurat alături de mine, când am trăit momente frumoase”, a povestit Roxana Ciuhulescu la Antena Stars.

roxana_ciuhulescu_sot.jpg

roxana ciuhulescu silviu bulugioiu
Roxana și-a găsit liniștea în brațele lui Silviu
Foto: arhivă personală

 

"Am avut un divorț elegant, la notar"

Viața Roxanei s-a schimbat radical destul de repede după ce a încheiat socotelile cu tatăl fetiței sale. Nici ea nu s-ar fi așteptat că în calea ei să apară atât de repede bărbatul care i-a devenit soț și care a făcut-o din nou mamă, Silviu. Era pregătită să meargă mai departe, însă viteza cu care viața ei s-a redresat a luat-o chiar și pe ea prin surprindere, iar în octombrie 2018 a îmbrăcat din nou rochia de mireasă.

Despre divorțul de acum un an și jumătate, Roxana Ciuhulescu a dat câteva detalii doi, mărturisind că a găsit în fostul soț o persoană care nu a agreat vreun scandal în presă și care a fost de acord ca despărțirea legală să se desfășoare cu eleganță.

"Până la momentul dezvăluirii că am divorțat, toată lumea știa că suntem ok. Adevărul e că nu ne dorim să ne expunem atât de mult viața personală. (...) Am așteptat să vină vacanța de vară, pentru ca Ana să nu fie întrebată de colegi și să nu o tachineze, până atunci discutaserăm de câteva luni de divorțul care urma. După ce a intrat Ana în vacanță, cred că a mai durat o săptămână și s-a pronunțat și divorțul. A fost elegant, la notariat, nu am vrut circ nici eu, nici el, nu ne caracterizează circul".

Fiica Roxanei din prima căsătorie îi spune tată lui Silviu

roxana-ciuhulescu-familie.jpg

roxana ciuhulescu familie
Roxana Ciuhulescu are acum familia pe care și-a dorit-o mereu
Foto: arhivă personală

 

Un pas care a apropiat-o indiscutabil de cel care i-a devenit soț a fost faptul că fiica sa, Ana, a reacționat foarte bine la apariția lui în viața lor.Ba mai mult, s-a simțit atât de bine alături de el, încât la scurt timp a început să-i spună tată. Nu la fel de încântată a fost când a aflat că va devenit soră, însă norii s-au risipit rapid, iar micuțul Cezar este acum mereu în preajma Anei.

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • roxana ciuhulescu

    Anul acesta a făcut schimbări masive în viața sa. S-a mutat în casă nouă, a devenit mămică a doua oară, s-a căsătorit, iar recent și-a schimbat și mașina. Roxana Ciuhulescu și-a tras un bolid negru, în valoare de 50.000 de euro și îl aleargă deja pe autostrăzile patriei.

  • Roxana Ciuhulescu și soțul ei, Silviu Bulugioiu, s-au căsătorit recent, iar evenimentul a fost unul cu adevărat desprins din filmele romantice, însă ceva parcă a lipsit! După nuntă, soții s-au concentrat pe noua viață de familie recunoscută și de acte de acum în colo și nu prea au avut timp pentru ei înșiși, astfel, clasica lună de miere a ieșit inițial din „grila de programe” a cuplului.