Ştiristele cu cei mai mari sâni! Andreea Esca, Oana Andoni și Lavinia Petrea, în ținute de infarct

media_139602656790912400_34410600.jpg

Andreea Esca, Oana Andoni, Lavinia Petrea, stiri PRO TV, bust, decolteu, sani mari
Cu Andreea Esca, simbolul PRO TV, Mama Natură a fost foarte generoasă

Dacă te uiţi la ştirile PRO TV, zici că ai nimerit la un concurs de frumuseţe. Prezentatoarele din platou, dar şi fetele care fac teren sunt alese după acelaşi tipar: zâmbet perfect, dinţi de porţelan, carismă şi bust generos. În topul celor mai dotate ştiriste sunt Andreea Esca, Oana Andoni şi Lavinia Petrea.

Andreea Esca - 47 de ani

Andreea Esca se identifică cu ProTV, alături de care şi-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara Bucureşti, Pro TV te salută”. Are 47 de ani, doar 1,62 metri înălţime, însă atuurile ei fizice sunt zâmbetul şi decolteul. Prezentatoarea ştirilor de la ora 19.00 ştie să-şi pună bustul în valoare şi alege ţinute sexy atât la evenimentele mondene, cât şi la pupitrul ştirilor. Rochiile cambrate în talie, de lungime medie şi cu vedere la decolteu sunt preferatele ei.

andreea-esca-26_3d59c4fd9cdb0c.jpg

Andreea Esca, Oana Andoni, Lavinia Petrea, stiri PRO TV, bust, decolteu, sani mari
Andreea Esca îşi arată sânii şi la petreceri, şi la şedinţe foto

Oana Andoni - 42 de ani

O altă ştiristă cu care ne-am obişnuit pe micul ecran este Oana Andoni, vedeta PRO TV cu chip de păpuşă Barbie, care prezintă în weekend ştirile de la ora 19.00. Prima ei întâlnire cu televiziunea a fost în 1997, când a primit propunerea de a colabora la o emisiune matinală zilnică la TVR Iaşi. Patru ani mai târziu a participat la un casting pentru postul de prezentator-redactor la ProTV Iaşi, fiind aleasă din 800 de candidaţi. Blondina are şi ea un decolteu de infarct, cu sâni mari, naturali.

oanaandoni13.jpg

Andreea Esca, Oana Andoni, Lavinia Petrea, stiri PRO TV, bust, decolteu, sani mari
Oana Andoni ne ia ochii cu decolteul

oana-andoni.jpg

Andreea Esca, Oana Andoni, Lavinia Petrea, stiri PRO TV, bust, decolteu, sani mari
Oana este de o frumuseţe răpitoare

Lavinia Petrea - 37 de ani

A revenit anul trecut din concediu de maternitate, după ce a născut pentru a treia oară. Lavinia Petrea, partenera lui Mihai Dedu la ştirile de dimineaţă, arată ca o puştoaică la cei 37 de ani. Are o siluetă impecabilă, încât nici n-ai zice că a trecut prin trei sarcini. Lavinia a fost reporter, apoi a ajuns prezentatoare de ştiri în 2012 când a înlocuit-o la matinal pe Andreea Liptak.

laviniapetreaanascut2.jpg

Andreea Esca, Oana Andoni, Lavinia Petrea, stiri PRO TV, bust, decolteu, sani mari
Lavinia Petrea ocupă un loc de cinste în topul celor mai dotate ştiriste

Citește și:

Andreea Esca a împlinit 47 de ani! Iat-o în costum de baie, sexy în pat sau în mijlocul familiei!

Andreea Esca, mândră de ridurile ei. Știrista e naturală din cap până-n picioare

 

Loading...

Citește și

  • oana andoni pro tv stiri jurnal

    Oana Andoni revine săptămâna aceasta la ştirile PRO TV. În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, ea le va aduce telespectatorilor cele mai importante informații ale zilei, în principalul jurnal de știri al zilei.

  • lavinia petrea pro tv

    Aşteptarea a luat sfârşit pentru Lavinia Petrea. Prezentatoarea Pro Tv a născut vineri seară prin operaţie cezariană o fetiţă superbă, bebeluşul fiind al treilea copil al ştiristei. Vedeta a ales să aducă copilul pe lume la o clinică privată din Capitală. Naşterea a decurs fără probleme, la scurt timp de la fericitul moment, prezentatoarea fiind cea care a publicat şi o primă imagine emoţionantă cu Karin, pe care o strânge la piept.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1