Faceţi cunoştinţă cu Charlotte Stratan! Mădălina Ghenea cu fetiţa, pe coperta unei reviste!

ghenea_copil_0.jpg

madalina ghenea copil
Până acum Mădălina Ghenea nu a arătat-o lumii pe fetiţa ei şi a lui Matei Stratan
Foto: arhivă personală

Mădălina Ghenea (29 de ani) a spart gheaţa! După ce ne-a arătat timp de jumătate de an frânturi de imagini cu chipul fetiţei ei, acum a pozat în toată spelndoarea cu cea mică în braţe. Actriţa şi micuţa sunt protagonistele unui pictorial de senzaţie pentru coperta unei celebre reviste.

Mădălina Ghenea s-a descis să o arate la toată lumea pe fetiţa ei, pe care până acum a ţinut-o departe de ochii curioşilor. Actriţa a pozat pentru coperta revistei Elle cu micuţa Charlotte în braţe. Îmbrăcată extrem de sexy, în lenjerie intimă, Mădălina demonstrează încă o dată că are un trup fără cusur, deşi a trecut printr-o sarcină.

madalina ghenea fetita pictorial revista elleZoom
Mădălina Ghenea a pozat cu fetiţa pentru coperta revistei Elle
Foto: arhivă personală

Vedeta are o talie de viespe şi picioare interminabile. În timp ce ea se uită fără emoţii în obiectivul camerei de fotografiat, micuţa Charlotte îi caută cu mânuţa chipul şi o priveşte atent. Fetiţa vedetei va împlini 8 luni la începutul lunii viitoare şi aşa cum povestea şi actriţa, bebeluşul seamănă leit cu tăticul Matei Stratan.

Actriţa şi fiul magnatului Dan Stratan au o relaţie amoroasă complicată şi se pare că nici rodul iubirii lor, fetiţa Charlotte, nu a reuşit cel puţin pentru moment să-i ţină împreună. Apropiaţii lor au confirmat pentru Click! că cei doi s-au despărţit la scurt timp după scandalul surprins de paparazzi pe stradă.    

loading...

Citește și

  • Mădălina Ghenea şi Matei Stratan sunt de câteva săptămâni în centrul atenţiei după ce au fost surprinşi de paparazii în plină dispută, pe stradă. Actriţa a coborât din maşina în care se afla cu iubitul ei, iar în încercarea de a o opri, milioanarul ar fi bruscat-o. Supărată că s-a ajuns aici şi s-a aflat că traversează o perioadă tensionată în cuplu, olteanca a răbufnit pe reţeaua de socializare unde a explicat pe scurt ce a păţit de fapt.

  • madalina ghenea matei stratan cearta

    Nu iese fum fără foc şi se pare că zicala este valabilă şi în cazul cuplului Mădălina Ghenea-Matei Stratan. În ultima vreme s-a tot vehiculat că relaţia lor este tot mai şubredă, iar acum a venit şi confirmarea că există cu adevărat tensiuni între cei doi. Vedeta şi iubitul ei au fost surprinşi într-o ipostază nu tocmai drăgăstoasă, în public. Dacă în urmă cu doar câteva zile, actriţa încerca să ne convingă că totul e roz, se pare că adevărul este altul.

  • madalina ghenea probleme amor

    Problemele în amor şi-au pus serios amprenta asupra Mădălinei Ghenea, care trece nu doar printr-o criză emoţională, ci traversează o perioadă care îi pune în pericol şi sănătatea. Actriţa le-a povestit apropiaţilor că nu poate să-şi revină după toate cele întâmplate. Vedeta face nopţi albe şi abia dacă se atinge de mâncare, totul de când în mintea ei a apărut bănuiala că Matei Stratan o înşală.

  • Povestea lor a început în stil italian, dar s-a terminat în stil românesc! Deşi protagoniştii nu au anunţat nimic oficial, Click! a aflat, din surse sigure, că Mădălina Ghenea şi afaceristul milionar Matei Stratan s-au despărţit. Din păcate, cu certuri şi acuzaţii de infidelitate. Click! a aflat toate dedesubturile separării.