Stela Enache şi-a serbat ziua în Germania, cu fiul ei

12-13-vedete-xzixizstela-enache-3.jpg

Stela Enache arată impecabil la vârsta ei

S-a născut în zi mare! Stela Enache a venit pe lume chiar de ”Ziua Unirii”, pe 24 ianuarie. La 67 de ani, artista arată impecabil, fiind solicitată în concerte, îndeosebi pentru piesa ”Ani de liceu”, melodie semnată de soțul ei, regretatul Florin Bogardo.

Anul trecut, vedeta a lansat două albume la Magazinul Muzica, ”Cântecele mele” şi ”Ora cântecului”. Cântăreața are doi copii, pe Laura Maria, care este stabilită în Italia şi lucrează ca designer, și pe Anton Marin Bogardo, care locuiește în Germania.

Zoom
Stela e topită după fiul ei, Anton

Aniversarea a găsit-o pe artistă la băiatul ei, acesta fiind copia fidelă a celebrului său tată. Stela are acolo și concerte pentru Diaspora: ”Mulțumesc pentru urări, sunt în Germania la fiul meu”, ne-a spus marți, solista ”Epocii de Aur”.

loading...
Loading...

Citește și

  • Au trecut aproape 30 de ani de când Stela Enache a cântat pentru prima dată celebra melodie ”Ani de liceu”. A devenit imn şi a fost interpretată de mii de ori, însă nu i-a adus merite financiare solistei. ”Dacă mă năşteam în America, poate eram milionară”, a spus artista într-un interviu exclusiv pentru Click!, despre muzică, viaţa de văduvă şi sacrificii.

  • stela enache

    Cine nu a fredonat măcar o dată piesa “Ani de liceu”?! Stela Enache (66 de ani), interpreta acestei melodii care a rămas împământenită ca imn al liceenilor, a trăit o dragoste de poveste alături de compozitorul Florin Bogardo. Cei doi muzicieni au fost împreună vreme de 39 de ani, iar începutul relației lor a fost unul cel puțin atipic.

  • Stela Enache (66 de ani) a ales să-şi petreacă concediul în Italia, ţară în care în urmă cu zece ani s-a stabilit fiica sa, Laura Maria, designer de profesie. Stela Enache a vizitat mai multe oraşe, dar a ţinut să revadă Vaticanul şi celebra sculptură ”Pietà”, a lui Michelangelo.

  • A murit textiera Camelia Dăscălescu (95 de ani). Anunțul a fost făcut public de către interpreta Stela Enache, care a postat un mesaj și maui multe fotografii pe o rețea de socializare.