Stela Enache a făcut furori în club la 66 de ani. A cântat și a dansat ca în tinerețe

2-bd-1-stela-enache.jpg

Stela Enache este într-o formă fizică de invidiat. Cântăreața recunoaște că are grijă de alimentația ei și de sănătate
foto: arhiva Click!

Stela Enache a făcut furori într-un club din București. La 66 de ani, cântăreața a interpretat piesa care a rămas în memoria tuturor celor care au adorat seria ”Liceenii”.

Stela Enache i-a cucerit pe toți tinerii care s-au aflat în ”Discoteca” de 1 Decembrie. Artista a dansat și a cântat ca o adolescentă melodiile pe care tinerii le știau din filmele de succes ai anilor ‘80, ”Liceeni” și ”Extemporal la dirigenție”.

Cea mai apreciată a fost ”Ani de liceu”, scrisă de Saşa Georgescu pe muzica regretatului compozitor Florin Bogardo, soțul artistei. Artista a fost extrem de volubilă și de bine dispusă.

După concert a postat o înregistrare pe pagina personală de Facebook, unde a primit aplauze la scenă deschisă din partea Silviei Dumitrescu și a Mihaelei Tatu.

Loading...

Citește și

  • Au trecut aproape 30 de ani de când Stela Enache a cântat pentru prima dată celebra melodie ”Ani de liceu”. A devenit imn şi a fost interpretată de mii de ori, însă nu i-a adus merite financiare solistei. ”Dacă mă năşteam în America, poate eram milionară”, a spus artista într-un interviu exclusiv pentru Click!, despre muzică, viaţa de văduvă şi sacrificii.

  • stela enache

    Stela Enache a împlinit, la începutul acestui an, frumoasa vârstă de 66 de ani. Totuși, pe chipul ei nu se văd deloc semnele trecerii timpului, iar cântăreața arată mai tânără cu cel puțin zece ani față de vârsta ei reală.

  • stela enache

    Stela Enache (66 de ani) a colindat toată lumea în tinerețe și a făcut bani frumoși pe vasele de croazieră. ”Am înconjurat pământul de patru ori. Am fost plecată toată viața, dar nu regret acest lucru”, spune interpreta șlagărului "Ani de liceu”.

  • stela enache

    Cine nu a fredonat măcar o dată piesa “Ani de liceu”?! Stela Enache, interpreta acestei melodii, care a rămas împământenită ca imn al liceenilor, a trăit o dragoste de poveste alături de compozitorul Florin Bogardo. Cei doi muzicieni au fost împreună vreme de 39 de ani, iar începutul relației lor a fost unul cel puțin atipic. Stela Enache a împlinit 70 de ani pe 24 ianuarie, iar Click! îți spune trucurile de frumusețe ale distinsei soliste, dar și scenariul după care s-a consumat superba ei poveste de dragoste.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1