Stela Enache are o talie de viespe, la 67 de ani

14-vedete-stela-enache-1.jpg

Stela şi-a cumpărat haina îmblănită din Germania
Foto: Sever Gheorghe

Stela Enache, una dintre artistele de succes ale “Epocii de Aur”, reuşeşte mereu să surprindă, la evenimentele mondene, cu ţinutele ei elegante, dovedind că nu a renunţat la cochetăria din anii tinereţii. Ea ne-a vorbit despre planurile pe care le are de Sărbătorile de Iarnă.

Stela Enache a strălucit, luni seară, pe covorul roşu, la “Gala Femeilor de succes”, ţinuta ei fiind apreciată de cei prezenţi. Ea a recunoscut însă că ţinutele ei nu costă o căruţă de bani: “Haina pe care o port e mai degrabă spectaculoasă decât scumpă. Este adevărat că atunci când am văzut-o mi-a plăcut foarte mult şi am decis să o cumpăr în secunda doi. Este achiziţionată din Germania. Este foarte comodă, nu se şifonează. Este şi altceva, e mai deosebită! Blănurile alea clasice nu îmi mai plac! Nu sunt genul care să sară în ochi cu ţinute ţipătoare, îmi plac eleganţa şi simplitatea! În rest, am destule rochii în garderobă şi le reiau, unele le-am achiziţionat acum 20 de ani şi încă îmi vin foarte bine”, ne-a declarat cântăreaţa.

Zoom
A îmbrăcat o rochie roz, care i-a pus silueta în evidenţă
Foto: Sever Gheorghe

Totodată, vedeta ne-a mai mărturisit că aşteaptă cu nerăbdare Sărbătorile de Iarnă, bun prilej de a-şi revedea cei doi copii, Anton şi Laura, stabiliţi în Italia şi în Germania: “După un an de muncă îmi permit să stau cu prietenii şi cu copiii mei, de Crăciun. Cred că ne vom strânge vreo 15 persoane la o masă şi o să fie tare frumos. Iar de Revelion o să fiu undeva la munte. Nu am mai luat nici măcar un spectacol anul acesta pentru că, la vârsta asta,  aştept să mă mai distreze  şi alţii pe mine. O mie de ani am fost plecată şi vreau să mai stau şi eu puţin liniştită. Am avut şi un an foarte plin şi nu am apucat să mă întâlnesc foarte des cu prietenii. Am nevoie şi de linişte şi să îmi văd copiii”.

Zoom
La eveniment s-a păstrat un moment de reculegere pentru Stela Popescu
Foto: Sever Gheorghe
loading...
Loading...