Ştefan Hruşcă şi Tudor Gheorghe au închiriat Sala Palatului pentru concertele de Crăciun

12-13-vedete-54.jpg

Biletele la show-urile lui Tudor Gheorghe variază între 107 şi 247 de lei

Mai sunt două luni şi jumătate până în decembrie, “Luna concertelor de Crăciun”, şi deja e mare bătaie pe Sala Palatului pentru spectacolele de colinde.

Pentru că nu numai Horia Brenciu (45 de ani) şi Ştefan Bănică (49 de ani) vor să susţină obişnuitele lor show-uri, lor alăturându-li-se Ştefan Hruşcă (59 de ani) şi Tudor Gheorghe (72 de ani). În ordine cronologică, cel care va deschide seria spectacolelor va fi Horia, care a “închiriat” sala pentru 9 şi 10 decembrie, fiind urmat de Ştefan Hruşcă, cel care, pe 11 şi 13 decembrie, vă invită la “Acasă de Crăciun”.

12-13-vedete-55.jpg

Biletele la spectacolele lui Ştefan Hruşcă costă între 80 şi 100 de lei

 

Ştefan Bănică îşi aşteaptă fanii pe 15 şi 16 decembrie, iar Tudor Gheorghe va cânta în “Iarna simfonic – concert aniversar”, pe 21 şi 22 decembrie. Biletele s-au pus deja în vânzare, fiind cuprinse între 50 şi 247 de lei.

Loading...
 
 

Citește și

  • Ştefan Hruşcă locuieşte de 25 de ani în Canada, însă tot de atâţia ani revine cu drag pe plaiurile natale, pentru a susţine magicele concerte de colinde. De zece ani însă, şi Fuego organizează spectacole de Crăciun. Anul acesta cei doi se duelează în show-uri, preţul unui bilet fiind cuprins între 75 şi 160 de lei. La sfârşit, când vor trage linie, artiştii vor strânge o avere din cântări.

  • tudor gheorghe ritual concert scena

    Actor, cântăreț și compozitor, Tudor Gheorghe mărturiseşte că nu are linişte nici după ce cade cortina. În pragul sărbătorilor pascale, maestrul este invitatul Florentinei Fântânaru într-o ediţie emoţionantă a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, unde va vorbi despre ce înseamnă pentru el Învierea Domnului, cum se pregăteşte pentru ea şi ce delicii culinare găteşte an de an, dar şi despre cariera sa şi, mai ales, despre omul Tudor Gheorghe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1