Ștefan Bănică: «Tare mândru-s de băiatul meu, proaspăt licean!»

banica13-vedete-banica-si-f.jpg

Radu Ștefan e la fel de frumos ca Bănică

Radu Ştefan Bănică l-a făcut mândru pe tatăl lui, Ştefan Bănică (48 de ani).

Chiar dacă puştiul lui nu a luat note foarte mari la examenul de capacitate, Radu a intrat la un liceu de elită, veste care l-a bucurat pe celebrul solist: „Liceenii schimbă generaţiile. Tare mândru-s de băiatul meu, proaspăt licean!”, a scris artistul pe internet, făcând referire la rolul său din pelicula “Liceenii”.

Absolvent al Şcolii Gimnaziale “Pia Brătianu”, din Bucureşti, juniorul lui Bănică va studia, din toamnă, la liceul “Jean Monnet”, din Capitală, catalogat drept “colegiul VIP-urilor”. Cu media 8,15, puștiul a prins un loc la profilul Filologie al prestigiosului liceu din cartierul Floreasca. La examenul de capacitate, Radu Ştefan Bănică a obţinut 8,65 la Limba şi literatura română, iar la Matematică 7,65. Radu Ştefan Bănică este fiul cântăreţului cu fosta sa iubită, Camelia Constantinescu.

Loading...

Citește și

  • stefan banica

    Este un tată exigent! Ştefan Bănică jr. a mărturisit că nu-i face favoruri fiului său, Radu Ştefan pe care îl pune la treabă dacă vrea să reuşească în viaţă. Artistul nu îşi promovează băiatul, ci îl pune să muncească din greu ca să-şi merite apariţiile pe scenă alături de tatăl său.

  • Marele actor Ștefan Bănică (n.r-decedat pe 26 mai 1995) are, în sfârșit, o stea pe Aleea Celebrităților din Capitală.

  • Fiul lui Ștefan Bănică calcă pe urmele tatălui și ale bunicului. Radu Ștefan le moștenește talentul actoricesc și deja activează pe scena teatrului. Probabil acesta este motivul care l-a ținut din studiul pentru examenul de capacitate.

  • La începutul acestei luni, Ştefan Bănică a avut ceva emoţii când unicul său fiu nu a obţinut o medie mare după examenul de capacitate. Însă, marţi, când s-a făcut distribuirea computerizată a absolvenţilor de şcoală generală, a răsuflat uşurat. Asta pentru că fiul lui, Radu Ştefan, a fost repartizat la un liceu bucureştean bine cotat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1