Ştefan Bănică scoate untul din băiatul lui! Radu, testat dur

stefan_banica.jpg

stefan banica
Stefan Bănică (48 de ani)
foto: Arhiva Personală

Este un tată exigent! Ştefan Bănică jr. a mărturisit că nu-i face favoruri fiului său, Radu Ştefan pe care îl pune la treabă dacă vrea să reuşească în viaţă. Artistul nu îşi promovează băiatul, ci îl pune să muncească din greu ca să-şi merite apariţiile pe scenă alături de tatăl său.

Mulţi ar spune că fiul lui Ştefan Bănică jr. e un norocos şi că toate uşile îi sunt deschise. Nimic mai fals! Deşi este băiatul unui artist consacrat, Radu (14 ani) nu este deloc privilegiat, ci munceşte la fel de mult ca alţii pentru a ajunge la fel de celebru ca tatăl său. Radu îi calcă pe urme tatăl şi studiază teatrul pentru că şi-a dorit mult acest lucru. Artistul a povestit la emisiunea "Dincolo de aparenţe" că fiul lui a trebui să muncească mult pentru a urca pe scenă alături de el, la un concert.

ana_si_radu.jpg

stefan banica jr fiu radu teatru concert copii violeta
Violeta şi Radu se înţeleg foarte bine
foto: arhiva personală

"Iniţial nu l-am luat pe el la primul spectacol. A suferit mult, dar asta l-a ambiţionat. Am luat un puşti pe care mi l-a dat Mihai Petre. Se mişca bine. Lucrul ăsta l-a impulsionat pe Radu, care s-a pus pe treabă. Nu vreau să creadă cineva că el reuşeşte pentru că cine sunt eu, ci pe merit. Când a urcat pe scenă, la concert de-al meu, a trecut bariera publicului. Are o carismă fantastică. Studiază teatrul, pentru că aşa a vrut el", a povestit Ştefan Bănică, mândru de realizările fiului lui.   

radu-banica.jpg

radu banica scoala
Când are timp, artistul îşi ia copilul de la şcoală
foto: Click!

Ştefan Bănică este un tată grijuliu şi atent, care îşi face mereu timp să fie în preajma copiilor săi, Violeta (8 ani) - fata pe care o are cu Andreea Marin, şi Radu Ştefan (14 ani) - băiatul pe care-l are din relaţia cu Camelia.

Loading...
 
 

Citește și

  • Ce tată-model! Ştefan Bănică şi-a scos fiul la un restaurant de fiţe din Capitală, apoi l-a dus la tenis de câmp, să ia lecţii. Acolo, s-a întâlnit şi cu un amic de-al său mai vechi, Mihai Constantin. Cântăreţul şi fiul său au încins o partidă de tenis la dublu cu actorul care l-a interpretat pe Ionică din „Liceenii" şi cu fiul acestuia.

  • Lavinia Parva Banica andreea marin

    Primul pictorial realizat de Ștefan Bănică jr. (48 de ani) și femeia cu care a înlocuit-o pe Andreea Marin posibil să stârnească dureri mai vechi în sufletul „Zânei”. În interviul acordat în exclusivitate ediției de noiembrie a revistei „Viva”, Lavinia Pârva (30 de ani) a făcut câteva declarații cu adevărat curajoase.

  • Andreea Marin Bănică şi-a lansat ieri, la Carrefour Orhideea, linia vestimentară pentru bebeluşi "Violet by Andreea Marin Bănică", ce include o inovaţie pe piaţa din România, un body extensibil.

  • stefan banica jr controlat de fisc

    Au trecut trei ani de la divorț, însă problemele încă îi mai leagă. Ștefan Bănică Jr., controlat de Fisc, iar Andreea Marin, audiată de polițiști. Așa arată coșmarul în care fostul cuplu a ajuns, mai mult sau mai puțin, împreună. Se pare că afacerile pe care le au împreună le dau bătăi de cap celor doi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1