Ştefan Bănică, primele cuvinte după moartea lui Cornel Patrichi

Ștefan Bănică jr.

Ștefan Bănică jr.
Ștefan Bănică jr., în mijlocul unui scandal din cauza unui concert
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Ştefan Bănică jr a reacţionat imediat ce a aflat că fostul lui coleg de la emisiunea „Dansez pentru tine” a încetat din viaţă în cursul zilei de marţi, 5 aprilie.

Ştefan Bănică jr a fost printre puţinii care au păstrat o frumoasă prietenie cu Cornel Patrichi, după eliminarea cu tam tam a coregrafului din juriul emisiunii „Dansez pentru tine”. La aflatea veşti că Patrichi a decedat, Bănică a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoţionant: „Îmi pare nespus de rău că am pierdut încă un om de valoare şi un om drag mie: Cornel Patrichi. A fost coregraful-dansator care a făcut istorie în televiziune, în emisiunile de varietăţi, cu trupele de dans pe care le-a avut. Am fost colegi de platou ani de zile la “Dansez pentru tine”, o emisiune de televiziune care a lăsat o amprentă uriaşă în divertismentul românesc, unde Cornel a fost unul din membrii de marca ai juriului. Era exigent, neiertător în profesia lui, dar, în acelaşi timp, un tip cu sensibilitate şi umor. Avea respect faţă de valorile reale şi detesta diletantismul cu pretenţii de performanţă. Am trăit momente frumoase împreună, am glumit, am râs, am plâns. A fost un artist care a lăsat momente memorabile în teatrul de revistă, televiziune şi film. Iar, pentru mine, Cornel Patrichi înseamna şi o parte dintr-o perioadă foarte frumoasă a vieţii mele. Dumnezeu să te odihnească, Cornel!”.

Loading...
 
 

Citește și

  • cornel, patrichi, boala, balerin

    Cornel Patrichi (72 de ani) a murit. Fostul coregraf a murit marți după-amiază în locuința lui din București, în urma unei boli grave care l-a macinat în ultimele luni, informează Mediafax. Fiul său, Alexandru, a apucat să-l mai vadă în viață după ce și-a schimbat biletele de avion în ultimul moment.

  • Diagnosticat cu o boală necruţătoare, Cornel Patrichi se luptă cu noi probleme de sănătate. În 2014, fostul jurat de la ”Dansez pentru tine” a fost operat de cancer la plămâni, iar acum luptă cu o anemie severă, care l-a ţintuit la pat. În loc să petreacă de ziua lui, se roagă pentru sănătate. Soţia sa, Cornelia, a chemat preotul şi speră într-o minune.

  • cornel patrichi

    Coregraful Cornel Patrichi, fostul jurat al emisiunii „Dansez pentru tine”, se confruntă cu mari probleme de sănătate.

  • cornel patrichi

    O veste tragică a umbrit marți, 5 aprilie, lumea dansului și a teatrului românesc. Cornel Patrichi, supranumit "Regele dansului", a murit la 72 de ani după o luptă dură cu boala. Un cancer pulmonar de care s-a operat în 2014 a fost momentul în care a fentat moartea, dar de această dată, nu a mai reușit să o păcălească. O anemie severă l-a țintuit în pat, iar ultimele zile de viață le-a trăit în agonie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1