Ștefan Bănică, Matilda Pascal-Cojocărița și Alesis au plecat în Israel să-i colinde pe români

stefan-banica-concert-8915115.jpg

stefan banica jr, sotie, copil, concerte
Ştefan Bănică jr

Ștefan Bănică Jr. și un grup de colegi de-ai săi, printre care Matilda Pascal-Cojocărița, soțul ei, Ștefan Cigu, dar și trupa Alesis, au plecat în Israel să-i colinde pe românii care se strâng la un festival cu tradiție, organizat de ani de zile la Marea Moartă. Cântărețul va face un adevărat tur de forță, pentru a fi înapoi în România, de Revelion, la Sibiu.

Ștefan Bănică, Matilda-Pascal-Cojocărița și trupa Alesis se află în Țara Sfântă pentru a-i încânta pe românii de acolo. Atât Ștefan Bănică, cât și Alina cu Romeo de la trupa Alesis au mai cântat pentru românii care vin să petreacă sfârșitul de an la Marea Moartă, însă pentru Matilda-Pascal-Cojocărița este o premieră.

matilda_alina_si_romeo_ina_eroport.jpg

alesis matilda pascal cojocarita
Matilda Pascal Cojocătița și membrii trupei Alesis au plecat spre Israel
foto: arhivă personală

Bănică, tur de forță, pentru a fi cu soția lui însărcinată, Lavinia Pârva

lavinia_si_stefan.jpg

stefan banica lavinia parva
Ștefan și Lavinia s-au căsătorit în Bulgaria

 

Ștefan Bănică a acceptat să cânte aici pentru a treia oară, cu condiția ca recitalul său să aibă loc pe 30 decembrie, întrucât pe 31, seara, el va fi prezent cu un megaconcert în Piața Mare din Sibiu. 

În plus, cântărețul a vrut să fie cu soția lui în Noaptea dintre Ani, acasă. Lavinia Pârva este însărcinată cu cel de-al treile copil al artistului. Anunțul a fost făcut chiar de către Bănică, în urmă cu 10 zile, la unul dintre concertele lui de Crăciun de la Sala Palatului. Cei doi s-au căsătorit pe 7 septembrie 2017 la Balcic, în Bulgaria.

Loading...