Ştefan Bănică jr, amintiri despre prima iubită: "E fosta soţie a lui Cabral!"

12-13-vedete-banica.jpg

stefan banica jr piesa luana ibacka
Ştefan i-a dedicat o piesă fostei soţii a lui Cabral
foto: arhiva personală

Considerat un Don Juan din adolescenţă, Ştefan Bănică jr. demontează acest mit despre el. Artistul a povestit că a fost şi continuă să fie un tip incredibil de timid, care abordează cu greu femeile. Invitat la emisiunea Andreei Esca de la Radio Europa Fm, juratul de la "X-factor" a mărturisit cine a fost prima lui iubită, o blondă celebră, care l-a cucerit simplu, cu un oracol, şi căreia la rândul lui i-a compus una dintre cele mai frumoase piese.

E limpede ca lumina zilei că Ştefan Bănică jr. a avut de tânăr succes la domnişoare, iar notorietatea l-a adus în relaţii cu femei celebre. De una dintre ele îşi aminteşte chiar de pe vremea când îşi tocea coatele pe băncile şcolii. Se întâmpla în clasa a şasea şi fata avea să devină şi ea persoană publică.

stefan_si_esca.jpg

stefan banica andreea esca europa fm
Artistul a fost invitatul Andreei Esca la radio
foto: arhiva personală
 

"Să ştii că am fost cuminte la liceu. Sunt şi acum timid. Nu aveam tupeul să intru în vorbă cu o fată. Existau oracole, voi le făceaţi fetele! Mie mi-a făcut colega mea de care eram îndrăgostit în clasa a şasea, Luana Gârciag, pe numele ei de fată. Luana e fosta soţie a lui Cabral, căreia i-am făcut şi un cântec. Maximul relaţiei a fost că ea mi-a făcut mie un oracol. Pe  atunci mergeai de mână cu fata la film, cam asta era. Bineînţeles că trebuia să ai ceva în comun cu ea. La vârsta aia te intereseaza ceea ce tu nu ai, sâni, forme, dar ce faci când nu ai nimic de comunicat, când nu schimbi două cuvinte. Îţi dai seamă că nu mă interesau Pleşu şi Liiceanu. Cu calităţile din dotare se termina destul de repede! Atunci când mă plictiseam spuneam că sunt obosit şi întrebam dacă parinţii ei stiu unde se află", i-a povestit Ştefan Bănică Andreei Esca la Europa Fm despre prima lui dragoste.

Cabral a petrecut Crăciunul alături de fetiţa lui, cât şi de fosta soţie, Luana Ibacka

cabral luana ibacka
Luana Ibacka s-a căsătorit cu Cabral în 2000 şi au divorţat doi ani mai târziu. Cei doi au împreună o fetiţă, Inoke
Foto: arhiva personală

Cu ani în urmă şi Luana Ibacka, fosta soţie a prezentatorului Tv, făcea mărturisiri despre idila cu Ştefan Bănică despre care susţinea că a fost una adolescentină. Într-un interviu mai vechi, blonda spunea că nu a existat o relaţie oficială, dar că întotdeauna au fost între ei "anumite flirturi şi ocheade".

Artistul i-a dedicat chiar şi o melodie fostei soţii a lui Cabral, care îi poartă numele, "Luana". Piesa a apărut pe primul album al cântăreţului, "Un actor, un rock'n'roll".

 

Loading...

Citește și