Ștefan Bănică, gest emoționant de 1 martie. ”Trebuie să fac asta cât mai suntem împreună”

22-22-vedete-2-col-lavinia-banica-click.jpg

Lavinia a reuşit să ajungă atât la inima lui Ştefan, cât şi la a celor doi copii ai lui

Ștefan Bănică a pus la cale un mărțișor inedit pentru ziua de 1 martie. Destinatara a fost nu iubita artistului, Lavinia Pârva, nici vreuna din mamele celor doi copii ai săi, ci propria mamă. ”Mamei mele nu i-am dedicat niciun cântec. Mi-am dat seama că trebuie să fac acest lucru atâta timp cât suntem încă împreună pe pământul ăsta”.

Ștefan Bănică a lansat de 1 martie piesa “Mama”, o baladă plină de sensibilitate, dedicată celei care i-a dat viață.

“Mereu am spus că datorez tot ceea ce sunt și ce am celor care mi-au dat viață, părinților mei. Pentru tatăl meu am scris un cântec în 1996, intitulat «Lui», la un an după ce s-a dus dintre noi. Dar mamei mele nu i-am dedicat niciun cântec, deși merita nu un cantec, ci o operă întreagă pentru tot ce a făcut pentru mine. Și mi-am dat seama că trebuie să fac acest lucru atâta timp cât suntem încă împreună pe pământul ăsta și ne putem bucura unul de celălalt”, a declarat Ștefan Bănică.

Noul single va putea fi ascultat live pe data de 4 martie la cele două concerte acustice “Te iubesc, femeie!” (ora 17 și ora 20, Sala Radio București), dedicate Zilei Femeii, pe care Ștefan Bănică le va susține pentru al șaptelea an consecutiv.

Loading...

Citește și

  • andreea marin stefan banica relatie

    Ștefan Bănică Jr (49 de ani) a dat cărțile pe față! Invitat la emisiunea „Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, artistul a răspuns și unor întrebări indiscrete. Acesta a declarat că încearcă să nu mai bage în seamă bârfele apărute prin presa de scandal, mai ales ultimul zvon conform căruia s-ar împăca cu fosta sa soție, Andreea Marin (42 de ani).

  • lavinia stefan banica relatie

    Lavinia Pârva (31 de ani) nu-şi mai încape în piele de fericire! Invitată la o emisiune, bruneta a declarat că Ştefan Bănică Jr. (48 de ani) a cerut-o de nevastă şi că nunta se apropie cu paşi repezi. Altfel stăteau lucrurile în urmă cu 5 ani, când bruneta şi cântăreţul îşi ascundeau idila. Fotoreporterii Click! au surprins-o în septembrie 2011 pe Lavinia ieşind camuflată din apartamentul lui Ştefan, care pe atunci era soţul Andreei Marin.