Ștefan Bănică a filmat cu nasul în decolteul lui Jojo! Cea mai sexy scenă din “Liber ca pasărea cerului”

12_9.jpg

Cu Jojo, la Antena 1

Ștefan Bănică Jr (51 de ani) joacă impecabil în comedia ”Liber ca pasărea cerului”, difuzată de Antena 1, duminica, de la orele 20.00. Rolul aventurierului Orlando, care trăiește din mici escrocherii, i se potrivește de minune, iar alături de Jojo, care o interpretează pe senzuala Stela, formează un cuplu de pomină.

Cei doi actori au filmat deja câteva cadre mai obraznice, în care Ștefan își bagă nasul în decolteul de infarct al colegei lui, apoi se hârjonesc în pat.

13_9.jpg

În “Liceenii Rock’n’roll”, alături de Oana

 

Cu siguranță că aceste cadre filmate nu vor fi pe placul Laviniei Pârva, soția lui, dar, deh!, arta cere sacrificii, iar lui Ștefan nu-i rămâne decât să dea vina pe scenariu. „Personajul meu, Orlando, e un tip care vede partea plină a paharului, spre deosebire de Ducu (n.r- Marius Florea Vizante). Orlando e boemul, șmecherașul, veșnic cu noi propuneri de a supraviețui, mereu cu soluții la orice problemă, care ia viața la mişto”, a menționat Ștefan, despre comedia de la Antena 1. Iar în 1991, el a filmat scene asemănătoare cu Oana Sârbu, în “Liceenii Rock’n’roll.” 

Loading...
 
 

Citește și