Ştefan Bănică a împlinit 54 de ani. Ce spune despre secretul tinereții

stefan-banica.png

Ștefan Bănică fentează cu succes trecerea timpului
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Zi specială pentru Ştefan Bănică: luni, 18 octombrie, îndrăgitul solist şi actor, dar şi vedetă de televiziune, împlineşte 54 de ani.

Momentan, Ştefan Bănică este ocupat cu filmările pentru ­show-ul de talente „X Factor”, de la Antena 1, care a trecut de bootcamp şi se apropie cu paşi repezi de filmările finale.

Cum deocamdată concertele s-au oprit din nou, din cauza pandemiei, solistul are speranțe să reia seria de spectacole de Crăciun sau pe cele din proiectul "Super Party in the Park", pe care l-a susţinut şi pe 25 septembrie. Pentru moment, se împarte între frumoasa lui familie şi filmările de la Antena 1.

Care e secretul tinereții pentru Ștefan Bănică

Într-un interviu mai vechi, l-am întrebat pe Ștefan care este este secretul tinereţii sale, pentru că se menține în formă și are un tonus de invidiat. "Mă întreţin, dar nu ştiu să-ţi dau o reţetă, sunt atent la ce mănânc. În momentul în care vrei să faci performanţă trebuie să fii atent la nişte lucruri. Exact ca un sportiv, la un moment dat. Dar sunt un om obişnuit şi probabil faptul că dau senzaţia asta de tânăr şi neliniştit e că iubesc şi îmi place enorm tot ceea ce fac. Tot ceea ce fac în profesia mea fac din credinţă şi cu dragoste şi respect. Şi atunci probabil lucrul ăsta îţi dă o anumită stare", ne-a spus el. 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5