Ștefan Bănică, din nou între Mihaela Rădulescu și Andreea Marin

andreea_marin_mihaela_radulescu.jpg

andreea marin mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu și Andreea Marin s-au „înțepat” iar la „Uite cine dansează”
foto: captură video Pro TV

Luni, 3 aprilie, a fost seara duelurilor la "Uite cine dansează". Cei care au spart gheața au fost perechile formate din Alex Velea și Ecaterina Dosan, respectiv, Octavian Strunilă și Oana Botez.

Aceștia s-au duelat pe ritmuri de rock and roll, iar ceea ce a atras atenția chiar și juratului Florin Călinescu a fost piesa aleasă de cea de-a doua pereche, "S-o facem lată", melodia lui Ștefan Bănică Jr., cel care a fost soțul Mihaelei Rădulescu, dar și al Andreei Marin.

Când prezentatoarea i-a acordat cuvântul lui Călinescu, actorul a atras atenția asupra cântecului: "Eu n-aș fi început cu mine, ci cu Fane Bănică."

Mihaela Rădulescu a reacționat cu fairplay: "Să-l aplaudăm pe Ștefan Bănică Jr., prezent astfel în această seară, cântat de bandul nostru". Și Andreea Marin, atunci când i-a venit rândul să jurizeze, a spus: "Hai s-o facem lată", cu trimitere la piesa auzită cu minute în urmă.

banica-marin.jpg

Cei doi au divorțat în ianuarie 2013

 

Loading...

Citește și

  • Nu iese fum fără foc, iar speculaţiile potrivit cărora Andreea Marin ar fi reluat legătura cu fostul ei soţ după anunţul divorţului de Tuncay Ozturk au un sâmbure de adevăr. Fosta "Zână" de la TVR a fost cooptată în juriul noii emisiuni de dans de la Pro Tv, iar Ştefan Bănică jr. a fost prezentatorul fostului show găzduit de el şi Iulia Vântur şi se pare că tocmai din acest motiv cei doi au găsit un subiect comun de discuţie.

  • andreea marin carte calator impatimit

    Luni, 3 aprilie, Andreea Marin surprinde din nou. În a cincea ediție de "Uite cine dansează", diva aduce în fața publicului o nouă estetică. Ne-a obișnuit cu imaginea sexy pe care nu o afișa acum câțiva ani.