Ștefan Bănică, despre zvonurile că s-ar împăca cu Andreea Marin: „M-au deranjat multe lucruri!”

stefanbanica_andreeamarin.jpg

andreea marin stefan banica relatie
Ștefan și Andreea au fost căsătoriți timp de șapte ani
Foto: Arhiva Click!

Ștefan Bănică Jr (49 de ani) a dat cărțile pe față! Invitat la emisiunea „Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, artistul a răspuns și unor întrebări indiscrete. Acesta a declarat că încearcă să nu mai bage în seamă bârfele apărute prin presa de scandal, mai ales ultimul zvon conform căruia s-ar împăca cu fosta sa soție, Andreea Marin (42 de ani).

„Eu și Lavinia suntem foarte bine. Ce să spun, suntem bine chiar dacă nu apărem, după cum ai observat. Nu îmi place. Ce să vorbesc? Despre lucruri obişnuite din viaţa unui om? Au apărut tot felul de bârfe prin presă că mă împac cu fosta soţie, lucruri pe care nu le-am băgat în seamă. Nu mă mai interesează de mult chestia asta. M-au deranjat multe lucruri. Problema mea este fiica noastră, pe care vreau să o creştem frumos. Nu vreau să intru în discuţii despre femeia care a fost odată în viaţa mea”, a declarat Ștefan Bănică Jr. 

Deși îi place să fie discret în ceea ce privește viața de familie, juratul „ X Factor” nu se poate abține să nu vorbească despre copiii lui, Violeta (9 ani) și Radu Ștefan (14 ani) .

„Relaţia mea cu Violeta e una specială. Comunicăm uşor, ea vine în întâmpinare, îţi citeşte gândurile, îţi răspunde mult mai repede decât te aşteptai”, a mărturisit artistul. 

Cât despre băiatul său, Ștefan , acesta a explicat: „Îmi doresc să experimenteze, să facă ceea ce simte, dar să îşi asume până la capăt, pentru că lumea oricum îl priveşte printr-o lupă, aşa cum am fost şi eu privit, pentru că este băiatul lui tata!”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1