Starul Ştefan Bănică a exagerat cu machiajul la "X-Factor". Stiliştii nu l-au menajat deloc

stefan_banica.jpg

Ștefan Bănică
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Îl vedem în fiecare marţi la “X-Factor”, de la ora 20.00, şi ne minunăm cât de bine fentează trecerea timpului. Ştefan Bănică (50 de ani) este în mare formă, de ani buni are aceeaşi greutate, iar ridurile nu se lipesc de el.

Unde mai pui că pe micul ecran apelează şi la câteva trucuri inofensive pentru a-şi accentua trăsăturile. Este vorba despre clasicul machiaj de televiziune, care în cazul lui este însă mai pronunţat decât în cazul colegului de pupitru Horia Brenciu. Cel puţin asta reiese din cea mai recentă fotografie a starului rock’n’roll: are fond de ten, pudră, anticearcăn şi ochii conturaţi cu dermatograf negru. “Este vorba despre machiaj în exces: fondul de ten şi pudra, aplicate excesiv, iar conturul pleoapei inferioare nu îşi are rostul, deoarece culorile închise aplicate în zona pleoapei inferioare scot în evidenţă defectele (cearcăne, pungi)”, ne-a declarat make-up artistul Cristian Bucă.

2_col-stefan_banica_21.jpg

stefan banica
Pe lângă fond de ten şi pudră, Ştefan Bănică are şi ochii conturaţi
Loading...

Citește și

  • stefan banica jr

    Ștefan Bănică Jr. a fost răscolit sentimental atunci când un conurent la „X-Factor”, un băiat de doar 14 ani, a urcat pe scenă. Când a început să cânte, Bănică a fost vizibil uimit și plăcut impresionat de timbrul vocal al puștiului.

  • Are o voce cu adevărat puternică şi a demonstrat acest lucru atât la “Vocea României” (2014) cât şi la X Factor (2015). După ce, acum doi, ani a participat fără succes la showul de la Pro TV în echipa Loredanei, Florin Răduţă nu s-a lăsat. A participat şi la X Factor, show-ul concurent de la Antena 1, acolo unde a făcut parte din echipa lui Ştefan Bănică.