Stă cu ochii pe Cruduţa, ca să nu-i fure bărbatul! Aşa îl fereşte de infidelitate Adela Popescu pe Radu Vâlcan

14-vedete-1-crudu.jpg

Nebunatica Daniela Crudu a vrăjit nu numai pretendenții la inima ei, ci și întreaga echipă de filmare

Actriţa Adela Popescu nu mai poate de focul logodnicului Radu Vâlcan, plecat în Toscana (Italia), la filmările pentru “Burlăciţa”. Cum Daniela Crudu este ispita show-ului, care va fi difuzat din toamnă, la Antena 1, Adela i-a făcut sâmbătă o vizită-fulger lui Radu, ca să se asigure că nu a fost înlocuită.

Adela Popescu (28 de ani) şi Radu Vâlcan (38 de ani) mai au de trecut două teste până la nunta lor programată în toamnă, cel al fidelităţii, dar şi cel distanţei. Dacă prezentatorul tv s-a întors acasă la fel de îndrăgostit, de la filmările din Thailanda pentru show-ul “Insula iubirii”, unde tentaţiile au fost mari, căci roiau în jurul lui multe ispite, iată că acum acesta se află în Toscana (Italia). Radu filmează de zor pentru noul show “Burlăciţa” (Antena 1), unde toţi dansează în jurul Danielei Crudu.

14-vedete-2-adela-thailnda.jpg

Adela a bătut drumul până în Thailanda, în aprilie, pentru a-l verifica pe Radu, care filma pentru ”Insula Iubirii”

Radu Vâlcan este prezentatorul emisiunii, iar senzuala Daniela are rolul, în calitate de protagonistă, de a pune pe jar inimile pretendenţilor. Însă vestea că viitorul său soţ se află într-un loc idilic alături de nebunatica Daniela Crudu nu prea a lăsat-o pe Adela Popescu să doarmă nopţile. Dacă, în luna februarie, ea a zburat tocmai în Thailanda pentru a-l superviza pe Radu, nici acum nu a stat locului.

14-vedete-3-italiavalcan.jpg

Vâlcan s-a trezit însă și sâmbătă cu Adela pe cap, în Italia, unde el filmează pentru ”Burlăcița”

Adela a aterizat sâmbătă în Italia, pentru a se asigura că Vâlcan al ei n-a picat în mrejele Cruduţei şi că poate continua pregătirile pentru nuntă. Radu se amuză pe seama geloziei iubitei şi se declară mulţumit de colaborarea cu Antena 1: „Colaborarea pentru “Temptation Island – Insula iubirii”, a fost foarte bună. Atunci când petreci mai mult timp alături de o persoană poţi să îţi dai seama că ea e marea dragoste. În funcţie de disponibilitatea pe care o afişezi, de bagajul de sentimente pe care îl deţii, se poate naşte o poveste frumoasă”, a spus el.

Îşi pun pirostriile în toamnă
Adela Popescu si Radu Vâlcan sunt împreună de cinci  ani și abia acum s-au gândit să-și oficializeze relația. Dar ei nu doresc ca acest ­eveniment să devină unul de mare interes național, astfel că au decis să facă o nuntă discretă, departe de ochii curioșilor, poate chiar în Sușani, orașul natal al Adelei. Actrița a primit inelul de logodnă de la Radu anul trecut, în noiembrie.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1