Speak, declarații de dragoste fierbinți pentru ”Libelula”

speak_si_stefania.png

speak libelula sexy declaratii dragoste
Speak si Stefania ”LIbelula” formeaza un cuplu cat se poate de potrivit
Foto: Instagram

Chiar dacă nu au nici măcar un an de relație, Speak și iubita lui, Ștefania, celebră drept ”Libelula”, par să se iubească la cel mai profund mod cu putință, iar declarațiile de dragoste pe care și le fac în public sunt de-a dreptul adorabile.

Speak și ”Libelula” se înțeleg perfect și, chiar dacă nu dus lipsă de admiratori, par să nu fie geloși. Iar cum ”Libelula” nu se sfiește să posteze fotografii care mai de care mai incendiare pe conturile ei de socializare, declarațiile pe care i le fac fanii ei pălesc îăn fața celor pe care le face Speak. Parcă mai romantic ca oricând, el nu se sfiește să îi spună ”lIbelulei” că o iubește și să o facă public.

stefania_libelula.png

speak libelula sexy declaratii dragoste
Ipostazele senzuale in care s-a pozat ”Libelula” l-au facut pe Speak sa ii spuna ca o iubeste
Foto: Instagram

Așa s-a întâmplat și la una dintre fotografiile care o înfățișează pe frumoasa brunetă îmbrăcată într-un maieu alb, suficient de transparent pentru i se vedea sfârcurile. Iar cel care a apreciat, probabil, cel mai mult fotografia cu pricina a fost Speak, care a făcut un comentariu pe măsură: ”Ți-e friguț… #loveu”, ea recunoscând că îi era cam ”răcoare”...

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1