Soțul solistei de muzică populară Brândușa Covalciuc a murit. ”Ne-a lăsat cu sufletul pustiit”

brindusa_covalciuc_si_sotul.jpg

brandusa covalciuc si sotul ei cristinel ciobanu
Brândușa Covalciuc, alături de soțul ei, Cristinel Ciobanu
foto: arhivă personală

Soțul solistei de muzică populară Brândușa Covalciuc a murit zilele trecute, după o lungă și grea suferință. Cristinel Ciobanu fusese diagnosticat în urmă cu mai mulți ani, iar solista le-a mulțumit tuturor medicilor care l-au tratat și l-au ajutat să le mai fie alături celor dragi în tot acest timp.

Brândușa Covalciuc Ciobanu este în doliu. Cântăreața de muzică populară și-a îngropat soțul marți, 29 ianuarie, la Botoșani. Anunțul a fost făcut chiar de artistă, pe pagina personală de Facebook. ”Dumnezeu a hotărât ca dragul meu soț Cristinel Ciobanu, cu care am fost împreună la bine și la greu 33 de ani, să plece după o grea și lungă suferință în lumea fără dor, lăsându-ne cu sufletul pustiit”, a scris interpreta pe Facebook.

Ea a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături în pierderea grea, în special medicilor care i-au îngrijit soțul. ”Dragi prieteni, vă mulțumesc tuturor pentru că mi-ați fost alături la despărțirea de cel ce mi-a fost soț, prieten, un tată minunat copilului nostru. Mulțumesc tuturor celor care în anii de suferință grea a soțului meu l-au tratat și ajutat să-l mai avem alături până acum. Mulțumim d-lui dr Eduard Gurau de la SMURD Botoșani, vecinul nostru, d-lui Prof Gh. Bălan de la Spitalul Sf. Spiridon Iasi, personalului medical de la UPU, medicilor Doinița Andronic, Elena Brânză, Bogdan Alexandroaie, Anton Pârvu, Carmen Galiano, Iulian Preda, dr Basca, d-na dr Mitrică și Dr Gheorghița Bălan din Iași, Dr Ghe. Carabulea”, a adăugat Brândușa Covalciuc.

Brândușa Covalciuc și-a operat stomacul în 2016

Brânduşa Covalciuc Ciobanu a intrat în atenția publicului larg în urmă cu doi ani și jumătate, după ce a recunoscut că a apelat la o operație de micșorare a stomacului, ca să scape de kilogramele în plus. Artista şi-a micşorat stomacul în aprilie 2016, la o lună după colega ei, Nicoleta Voica. Iniţial,  solista a vrut să slăbească cu ajutorul dietei Dukan, dar a dat jos doar 3 kg, după care a pus înapoi vreo 17 kg, în doar 6 luni. ”Am fost la un pas de diabet, dar aveam şi probleme grave cu ficatul. Mi-era teamă să nu fac accident vascular. Nu mai am glicemie mare, mănânc normal, sunt un alt om”, a explicat la vremea respectivă artista, în exclusivitate pentru Click!

Brânduşa Covalciuc cântărea 102 kg înainte de intervenţia chirurgicală. Operaţia de micşorare a stomacului onstă în secţionarea pe cale laparoscopică, cu îndepărtarea porţiunii dorsale, ce constituie aproximativ 80% din volumul organului. În urma procesului, centrii foamei sunt eliminaţi. În circuitul digestiv rămâne un tub gastric cu un volum redus, de doar 100 ml, ce te obligă să consumi alimente în cantităţi foarte mici. 

 

Citește și:

Și-au tăiat stomacul ca să arate ca trase prin inel

Prima vedetă de la noi care şi-a pus silicoane! Nu e Daniela Gyorfi!

Loading...

Citește și

  • S-au dus vremurile când Raluca Bădulescu se urca pe cântar şi vedea că nu niciun gram jos! Blonda continuă să slăbească după intervenţia de micşorare a stomacului. A ajuns de la 121 de kilograme cât cântărea înainte de a se opera la doar 54 de kilograme. dacă mai punem la socoteală faptul că recent vedeta şi-a "tunat" bustul cu 1, 5 kilograme de silicon, atunci fiica fostului senator Bădulescu se laudă cu dimensiuni de fotomodel.

  • Raluca Bădulescu (41 de ani) a luat hotărârea, în urmă cu doi ani, să-și schimbe total imaginea, speriată că acul cântarului indica 120 de kilograme.