Soţul Oanei Roman divorţează? Mesajul surprinzător al tânărului

Oana Roman, Marius Elisei.jpg

Oana Roman Marius Elisei fidelitate
Marius Elisei şi Oana Roman s-au căsătorit civil la 15 ianuarie 2014 şi au făcut nunta la 15 iunie
Foto: PhotoONE Photography

Începutul de an vine cu o veste şoc! Oana Roman şi Marius Elisei se pare că au ajuns în pragul divorţului. După mai multe încercări de a-şi salva mariajul, cei doi par că se îndreaptă spre o separare. Mesajul soţului vedetei, la o zi după onomastica soţiei ridică multe semne de întrebare.

S-a vorbit mult despre iminenţa unui divorţ în cuplul Oana Roman-Marius Elisei şi se pare că cei doi nu şi-au rezolvat problemele în căsnicie nici acum. Au pus problema despărţirii şi în această primăvară şi se pare că au reluat discuţiile pe acest subiect pe canapeaua unor emisiunilor tv. Mesajul publicat de soţul vedetei pe profilul lui de socializare, la doar o zi după Sfântul Ion, vine să întărească ideea unui divorţ, mai ales că Marius şi-a anunţat prietenii că este din nou singur.

marius elisei mesaj statusZoom
Mesajul lui Marius Elisei i-a băgat în ceaţă pe prietenii cuplului
foto: arhiva personală

"Într-un final....aşteptarea a luat sfârșit. Drumurile noastre ...sunt diferite.... O zi frumoasă.. vă doresc!", a scris Marius Elisei fără să dea alte detalii. 

oana roman marius elisei sf ionZoom
Oana Roman şi Marius Elisei după petrecerea de Sfântul Ion
foto: arhiva personală

Cuvântul "divorț" se aude de  mai bine de un an şi jumătate în casa Oanei Roman și a lui Marius Elisei. Vedeta a mărturist în trecut că trece printr-o perioadă de cumpănă în căsnicie, iar problemele au început din cauza banilor. Cei doi au început să vorbească despre separare încă din vara anului 2015, când Marius și-a umplut portbagajul cu haine și a plecat de acasă.

loading...
Loading...

Citește și

 • oana roman

  Apariţiile televizate ale Oanei Roman nu vor mai fi la fel de dese în 2017. Vedeta a decis să facă schimbări radicale în carieră, odată cu noul an. Fiica fostului premier s-a hotărât să nu mai apară la tv decât în anumite condiţii.

 • oana roman

  A uitat ce a spus în urmă cu doar câteva zile! Oana Roman a apărut din nou la televizor, deşi era hotărâtă să o facă doar în calitate de prezentator, concurent, membru al juriului sau coprezentator! Fiica fostului premier Petre Roman s-a răzgânditi însă, a vorbit despre onomastică şi a dat detalii despre petrecerea de Sfântul Ion pe care o organizează cu această ocazie.

 • Oana Roman a slabit, silueta, dieta, cum arata Oana Roman slaba, transformare

  O dramă teribilă s-a petrecut în familia Oanei Roman! Vedeta a rămas însărcinată, dar în urmă cu două săptămâni a fost nevoită să facă avort, pentru că riscurile de a păstra copilul erau foarte mari. Medicii au sfătuit-o pe vedetă să renunţe la visul de a mai avea un bebeluş, pentru că o operaţie de cezariană în cazul ei ar fi fost foarte greu de efectuat.

 • oana roman acuzatii reclama miere

  Viaţa Oanei Roman s-a schimbat la 180 de grade de când a venit pe lume micuţa Isabela. Vedeta este extrem de preocupată ca sănătatea fetiţei, iar pentru că răcelile nu le-au ocolit, a căutat un produs care să le întărească imunitatea şi să fie cât mai natural. Mezina familiei Roman şi-a anunţat admiratorii că a început o cură cu miere pentru a intra în iarnă, pregătite pentru ce este mai rău. Aceştia au sărit însă ca arşi, acuzând-o că face reclamă unui produs scump.