Soțul lui Laurette joacă dur. Vrea să o scoată vinovată la divorț

12-13-vedete-2-col-laurette-sot.jpg

Laurette şi Ciprian Nistor s-au căsătorit pe 21 februarie 2017

Lumea mondenă se pregătește pentru un nou război, și anume cel dintre Laurette Atindeou și soțul ei, Ciprian Nistor. Bărbatul a introdus cererea de divorț și vrea ca magistrații să

Săptămâna trecută, pe data de 7 decembrie, Ciprian Nistor, prin intermediul avocaților care-l reprezintă, a depus cererea de divorț la Judecătoria Sectorului 1, din București. După cum se știe, afaceristul este închis la penitenciarul Gherla încă din vară, unde își ispășește pedeapsa de 15 ani, pentru o evaziune fiscală de 3 milioane de euro (n.r. s-au contopit pedepse pentru mai multe infracţiuni). Din cauza neînțelegerilor care au survenit chiar vara trecută, atât mulatra cât și timișoreanul s-au hotărât să se despartă, însă soțul ei a fost mai rapid și a intentat el divorțul, acuzând-o pe Laurette de adulter. Rănit în orgoliu, Ciprian Nistor vrea să o îngenuncheze pe Laurette, așa că le cerere magistraților următoarele:

-desfacerea căsătoriei încheiată între noi și înregistrată sub nr.6 din 21.02.2017, la Primăria Comunei Jilava, din culpa exclusivă a pârâtei
-revenirea părătei la numele purtat anterior căsătoriei, respectiv acela de Atindehou

12-13-vedete-foto-1-8-col-laurette-in-stanga-lucram-pe-poza.jpg

Laurette şi Ciprian Nistor au probleme în căsnicie la nici un an de la nuntă

Motivul supărării lui Nistor este unul destul de grav, căci acesta susține că a fost înșelat de mulatră și, mai grav, că aceasta a fost plătită de unul dintre bărbații cu care s-ar fi văzut. În acest sens, el spune că are dovezi și martori, că a urmărit-o cu ajutorul detectivilor, iar probele vor ajunge pe masa judecătorilor. Laurette însă abia așteaptă să fie din nou o femeie liberă, întrucât s-a săturat să fie controlată de soțul ei ca la poliție, iar acesta să-i interzică lucruri banale din cauza geloziei lui.

Loading...

Citește și

  • Zile negre pentru Laurette Atindehou. Ciprian Nistor, soţul închis la Penitenciarul Gherla, cere chiar el divorţul de celebra mulatră şi îi aduce acesteia acuzaţii extrem de grave. Principalul motiv pentru care afaceristul timişorean va ajunge la tribunal este infidelitatea nevestei.

  • Laurette divorteaza, Ciprian Nistor, Gherla, Jilava, casnicie, puscarie, inchisoare

    Viaţa amoroasă a lui Laurette (33 de ani) bate orice telenovelă! În februarie s-a măritat, în puşcărie, iar acum se pregăteşte să bage actele de divorţ, după 10 luni de mariaj consumat printre gratii. Neînţelegerile şi caracterul coleric al soţului, închis la penitenciarul Gherla, au determinat-o pe mulatră să ia această decizie.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1