Soțul Gabrielei Cristea, tătic model! Cum a fost surprins cântărețul

gabi_si_tavi.jpg

tavi clonda gabriela cristea
Tavi Clonda și-a luat în serios rolul de tătic
Foto: Facebook

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt printre cuplurile celebre din România care tocmai au devenit părinți și cum bebelușul a adus multă bucurie în familie, Gabi și Tavi și-au luat în serios rolul de mamă, respectiv tată.

Venirea pe lume a fetiței, pe 23 septembrie, a adus o fericire imensă în familia Gabrielei Cristea și a soțului său, care nu mai contenesc să-i ofere fiicei lor toată atenția și lucrurile de care are nevoie.

Cum sunt printre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, cei doi mai împărtășesc din când în când cu prietenii virtuali, cele mai frumoase momente din viața lor. Tavi Clonda a publicat pe contul său de Instagram un selfie în care ne dezvăluie cât de mult s-a schimbat stilul său de viață, de când a apărut bebelușul:

tavi.jpg

tavi clonda gabriela cristea
„Am început să nu mai facem cumpărături pentru noi...”
Foto: Instagram

„Am început să nu mai facem cumpărături pentru noi...”, a scris cântărețul pe rețeaua de socializare, arătându-le fanilor în imagine un costumaș pentru bebeluși. tavi Clonda și-a luat de mult în serios rolul de tătic. El a făcut mare parte din pregătirile pentru copil, încă de când Gabriela era însărcinată, iar acum, se pare că acesta adaugă și pe lista de cumpărături lucruri pentru fetița sa.

Loading...
 
 

Citește și

  • Gabriela Cristea, Bianca Dragusanu, Kanal D, Te vreau langa mine, inlocuire, plan, rating

    Fosta gazdă a emisiunii “Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, ar putea să schimbe direcţia de anul viitor şi să plece de la postul turcesc. Gând la gând, pentru că se pare că și șefii ar dori să o înlocuiască de tot cu Bianca Drăgușanu, din rațiuni pur financiare.

  • Gabriela Cristea, Bianca Dragusanu, Kanal D, Te vreau langa mine, inlocuire, plan, rating

    Bucurie mare, dar și o groază de emoții în sufletul Gabrielei Cristea (42 de ani), care în urmă cu doar câteva momente s-a externat din maternitatea privată în care a născut pe 23 septembrie. Vedeta de la Kanal D și soțul ei, Tavi Clonda (36 de ani), și-au dus bebelușa acasă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1