Soțul Gabrielei Cristea, copleșit de rolul de tătic? Gândul îi zboară departe de casă

untitled.png

Foto
Soțul Gabrielei Cristea se simte copleșit de obligațiile familiale
Foto:Arhivă personală

Gabriela Cristea a devenit mamă, după o lungă așteptare și nenumărate încercări și își dedică majoritatea timpului micuței Margot Victoria, care îi transformă fiecare zi din una onișnuită în una plină de bucurie. În timp ce Gabriela este cât se poate de mândră și de bucuroasă de rolul de mamă, se pare că gândurile soțului său, Tavi zboară departe, spre țările calde...

Tavi Clonda a obosit în noul rol de tată și este cu gândul la vacanță. Au trecut sărbătorile și a avut ocazia să se odihnească alături de ceilalți membri ai familiei, dar artistul visează la o vacanță îndelungată, petrecută pe meleaguri străine, cât se poate de călduroase. Tavi este ocupat, având grijă de buna desfășurare a mai multor proiecte, printre care se numără și participarea la preselecțiile naționale Eurovision. Grija pe care o poartă Gabrielei și fiicei sale de 4 luni îl solicită și, uneori îi răpește momentele de destindere. În aceste condiții, Tavi speră la un concediu departe de grijile cotidiene. Soțul Gabrielei Cristea și-a trădat aceste gânduri atunci când a încărcat pe pagina sa de Facebook o fotografie din vacanța pe care a petrecut-o anul trecut cu frumoasa sa soție, pe plajă. Cu marea aflată în spatele lor și cu nisipul la picioare, cei doi zâmbeau fericiți, precum un cuplu de tineri îndrăgostiți. Mai mult decât atât, Tavi a dat de înțeles că vrea să repete experiența ilustrată în imagine cât mai curând posibil. "Ce bine ar fi", au fost cuvintele pe care soțul Gabrielei le-a scris ca descriere a fotografiei.

FotoZoom
Tavi se gândește la vacanță
Foto:Arhivă personală

Din păcate, Tavi trebui să mai aștepte ceva timp venirea vacanței și intrarea în concediu, căci viitorul apropiat este unul foarte încărcat pentru el și partenera sa de viață. Gabriela urmează să revină la televizor, iar botezul fetiței trebuie să fie organizat în amănunt. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Foto

    Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea a fost invitat în emisiunea "Răi da'Buni", în cadrul căreia a dezvăluit care sunt planurile sale în sfera profesională, cum se simte în rolul de tătic, dar și care este data în care partenera sa de viață va reveni pe micul ecran, spre bucuria admiratorilor săi.

  • Foto

    Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri autohtone. Gabriela a devenit mamă pe 23 septembrie, după mai multe încercări nereuțite și inseminări în vitro eșuate, dar se pare că nu a uitat nici să îi facă mici surpize soțului său, pentru a menține flacăra iubirii aprinsă.