Soţul Cristinei Spătar s-a răzgândit? A fost primul care i-a oferit cadou de ziua ei

main_cristina_spatar.jpg

cristina spatar sot alin ionescu
Alin Ionescu are doi copii cu Cristina Spătar
Foto Arhivă Personală

Aniversare în lacrimi pentru Cristina Spătar, care de câteva zile trece printr-o furtună în viaţa sentimentală. Alin Ionescu s-a decis să facă primele declaraţii despre divorţul celor doi şi cel puţin până acum părea decis să se separe de artistă. Gestul lui de vineri (17 iunie) cu ocazia zilei de naştere a Cristinei Spătar ridică multe semne de întrebare.

Cu un ochi plânge, cu altul râde. Nici Cristina Spătar nu mai ştie ce să creadă despre soţul ei, Alin Ionescu, care recent a declarat că va divorţa de ea. Vineri, cu ocazia zilei sale de naştere, artista a trecut printr-o serie de sentimente contradictorii. Prima persoană care a felicitat-o şi i-a adus un cadou la aniversarea de 44 de ani a fost chiar omul de afaceri. "Da, Alin a fost primul. M-a lăsat fără cuvinte. Sper ca eu şi el să rămânem prieteni buni", a spus artista lăsând să se înţeleagă că s-a consolat cu gândul că cei doi vor divorţa.

spatar.jpg

cristina spatar zi de nastere 44 de ani felicitari
Cristina Spătar s-a emoţionat când a povestit că soţul a fost primul care a felicitat-o de ziua ei
foto: captură video

Rocsana Marcu, prietenă apropiată a solistei, a dezvăluit că a vorbit cu Alin Ionescu şi că acesta i-ar fi mărturisit că o iubeşte pe Cristina în felul lui. "Mi-a zis că are nevoie să iasă cu prieteni şi probabil că oricine ar simţi asta după ce ar trece prin ce a trecut el (n.r. s-a aflat în arest). Până la urmă el nu şi-a asumat nicio altă relaţie", a spus blonda la emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars şi a cărei invitată era chiar Cristina Spătar.     

Loading...

Citește și

  • În sfârşit, a recunoscut! După ce Click! a dezvăluit că Alin Ionescu şi Cristina Spătar mai formează un cuplu doar în acte, afaceristul a anunţat ieri că relaţia lor s-a destrămat de mult şi că nu poate sta într-o căsnicie în care nu mai e fericit.

  • alin ionescu cristina spatar arest

    Alin Ionescu a scos miercuri asul din mânecă în căsnicia cu Cristina Spătar. Omul de afaceri a confirmat că cei doi vor divorţa, informaţie ce se vehicula de mai mult timp în cercurile mondene. La scurt timp, de la acest anunţ, artista a fost implicată într-un accident rutier, ăn urmă căruia s-a lovit puternic la cap şi şi-a distrus bolidul în valoare de 80.000 de euro.

  • Deși s-a speculat de mai multă vreme că solista Cristina Spătar (43 de ani) și soțul ei, Alin Ionescu (35 de ani), au probleme în căsnicie și sunt pe punctul de a divorța, bomba a explodat miercuri la amiază. Omul de afaceri a publicat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care a confirmat că s-a separat de mama copiilor săi, Cristina Spătar.

  • cristina spatar sot alin ionescu

    Alin Ionescu are răspuns la toate, dar nu şi atunci când este întrebat despre relaţia cu Cristina Spătar. Omul de afaceri a lăsat să se înţeleagă că decizia artistei de a nu divorţa este strict alegerea ei, el fiind foarte ocupat să petreacă timpul liber cu cei doi copii ai cuplului fără mama acestora. Recent, afaceristul a fost surprins în compania unei brunete focoase în timp ce se plimba cu o ambarcaţiune pe Lacul Snagov.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1