Soţul Cristinei Spătar: «Ne vom continua drumurile separat»

nunata8909890.jpg

Cristina Spătar şi Alin Ionescu s-au căsătorit în 2007, iar nunta a fost evenimentul anului. Cei doi au împreună doi copii, pe Albert (6 ani) şi Aida (4 ani), veniţi pe lume după lungi tratamente de fertilizare.

În sfârşit, a recunoscut! După ce Click! a dezvăluit că Alin Ionescu şi Cristina Spătar mai formează un cuplu doar în acte, afaceristul a anunţat ieri că relaţia lor s-a destrămat de mult şi că nu poate sta într-o căsnicie în care nu mai e fericit.

După ce luni de zile a fost acuzat că i-a fost infidel soţiei sale, Cristina Spătar (43 de ani), şi că ar fi lăsat-o baltă şi din punct de vedere financiar, Alin Ionescu (39 de ani) a decis să rupă tăcerea şi să facă lămuriri legate de căsncia sa. ”Consider că trebuie să lămuresc puţin lucrurile, aşa că am ales să scriu aici, pentru că presa mereu mi-a răstălmăcit cuvintele. Vreau ca oricine este interesat să poată înţelege exact ce am vrut să spun. Trebuie să fii destul de limitat încât să nu înţelegi că relaţia dintre noi nu mai funcţionează de mult. De ce? Aş fi subiectiv probabil şi nu consider că priveşte pe cineva acest aspect. Doar copiii noştri vor avea dreptul să ne judece şi cu siguranţă o vor face”, a scris afaceristul pe contul lui de socializare. 

cucopiii5654.jpg

Cristina şi soţul ei, alături de copii, când încă încercau să păstreze aparenţele unei familii fericite

Alin Ionescu a ţinut să  precizeze că, în ciuda problemelor pe care le-a avut cu soţia lui, a încercat să-şi ţină familia unită. ”Cristina nu iartă, nu mi-a iertat nici greşelile pe care nu le-am făcut... Deci, nu acesta este motivul. Eu mi-am dorit să ofer copiilor o familie, în ciuda faptului că noi nu ne mai înţelegeam, considerând că merită acest compromis... Lucru destul de greu de realizat când unul dintre noi nu poate trăi fără presă şi fără părerea celorlalţi... Între noi nu sunt lucruri nerezolvate şi nu există nimic lăsat la voia întâmplării. Din punctul meu de vedere, o căsnicie în care nu mai poţi să zâmbeşti, nu îşi mai are rostul! Nu sunt persoană publică şi nu mi-am dorit asta niciodată, dar mi s-a spus mereu că sunt în atenţie datorită Cristinei. Atenţia presei ne-a făcut mult rău mie, familiei şi acum copiilor. Vreau linişte pentru ei şi de aceea am hotărât să clarific acest aspect. Consider că e mai bine pentru toţi dacă ne vom continua drumurile separat. Ţin să precizez că am luat această decizie de mult timp, nu este nicidecum o reacţie de moment”, a explicat Alin Ionescu, încheind mărturisirea cu o notă ironică la adresa nevestei sale. ”Prefer să fie ea personajul pozitiv şi sper ca asta să o ajute în carieră”, a subliniat afaceristul.

Toate aceste mărturisiri vin la o zi după ce Click! a dezvăluit că artista şi soţul ei, Alin Ionescu, mai sunt legaţi doar de acte. Mai mult, de aproape jumătate de an, Cristina Spătar  este pe cont propriu din punct de vedere financiar. Aşa că ea se zbate să aibă cât mai multe cântări pentru a face rost de bani, mai ales că şi-ar împărţi cu soţul ei cheltuielile legate de cei doi copii ai lor.    

Judecat pentru o evaziune de 10 milioane de euro

barca34343.jpg

După ce a ieşit din arest, Alin Ionescu a vrut să se bucure la maximum de viaţă

Alin Ionescu este judecat  pentru o evaziune fiscală uriaşă, de 10 milioane de euro. La sfârşitul anului 2014, acesta a fost arestat şi a stat cinci luni după gratii, după care a fost eliberat sub control judiciar. Omul de afaceri ar fi convins mai mulţi angajaţi şi prieteni să înfiinţeze firme pe numele lor, după care între  societatea sa “Shelter Security” şi aceste firme, care în realitate ar fi fost controlate tot de Ionescu, au avut loc mai multe tranzacţii fictive de prestări servicii. Unii dintre suspecţi ar fi chiar oameni ai străzii, care ar fi primit comision de la interpuşi, pentru a-şi da datele de identitate la înfiinţarea de firme “fantomă”.

Cristina Spătar şi Alin Ionescu s-au căsătorit în 2007, iar nunta a fost evenimentul anului. Cei doi au împreună doi copii, pe Albert (6 ani) şi Aida (4 ani), veniţi pe lume după lungi tratamente de fertilizare.

Loading...

Citește și

  • Cristina Spătar trece prin momente grele. După ce în decursul zilei de miercuri, soțul ei, Alin Ionescu, a anunțat că sunt separați de mai mult timp și vor divorța, solista a fost implicată într-un accident de circulație, în urmă cu câteva minute.

  • cristina spatar

    Cristina Spătar a fost implicată într-un accident de mașină în seara zilei de miercuri, 15 iunie, în localitatea Crevedia. Cântăreața se afla la volanului bolidului său de lux, în valoare de 80.000 de euro, care a și fost serios avariat. Accidentul s-a petrecut în fața unei biserici, iar vinovat pentru impactul violent se face șoferul celeilalte mașini, care a intrat aproape frontal în automobilul Cristinei.