Soţul Andei Adam visează să fie "Faimos"! A participat la preselecţiile Exatlon

2-anada-si-sorin.jpg

Soţul Andei Adam a participat la preselecţiile Exatlon

De câteva săptămâni au început preselecţiile pentru sezonul al doilea a îndrăgitei competiţii care a ţinut zeci de mii de telespectatori cu sufletul la gură, Extlon. Atât oameni care nu fac parte din lumea mondenă, cât şi vedete s-au înscris pentru a obţine un loc în concurs, însă doar cei mai bine pregătiţi fizic şi psihic se vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Printre vedetele care s-au înscris la preselecţii se numără şi soţul Andei Adam, Sorin Andrei. Acesta a aşteptat la rând şi a fost discret, nedorind să creeze agitaţie în jurul său sau să fie recunoscut de prea multă lume. „Sper să nu mă vadă multă lume”, a spus Sorin Andrei, celor de la wowbiz. El a motivat că se simte pregătit din punct de vedere fizic pentru provocarea reprezentată de competiţie dat fiind că s-a antrenat ani la rând la sala de forţă, dezvoltând masa musculară. Nu doar condiţia fizică contează, ci şi psihicul, care trebuie să fie unul puternic. 

116106l-640x0-w-05f00131.jpg

Melina doreşte să facă parte din echipa Faimoşilor
Foto:Arhivă personală

O altă vedetă autohtonă care a participat, cu speranţe mari, la preselecţii a fost cântăreaţa Mellina. Atuul pe care mizează este acela că a practicat dansuri pentru o perioadă lungă de timp şi se menţine în formă mergând la sala de antrenamente. Ea s-a gândit ce ar face dacă ar câştiga marele premiu şi a declarat că, cu sigurnaţă, ar urma exemplul lui Vladmir Drăghia şi l-ar dona. Nu pe tot, cum a făcut actorul, ci o parte din el. Suma donată ar urma să fie încasată de către copii cu posibilităţi materiale reduse care îi frecventează şcoala de muzică. 

Loading...

Citește și