Soțul Andei Adam fura bani cu carduri false?

anda_adam_diicot.jpg

Sorin Andrei Nicolescu e cercetat pentru fraudă cu carduri bancare

În loc să pregătească petrecerea de un an a fiicei, Anda Adam stă acum cu inima cât un purice pentru soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu. Miercuri dimineaţă, procurorii le-au percheziţionat locuinţa din Bucureşti, iar bărbatul a fost dus cu mandat la Parchetul Constanţa. Riscă până la 12 ani de puşcărie.

Trecutul nu le dă pace şi le strică liniştea conjugală. Când îi era lumea mai dragă, având reuşite şi în familie, şi în carieră, Anda Adam (36 de ani) s-a trezit într-o ipostază pe care nici o femeie de pe Planetă nu şi-ar dori-o. Solista şi-a văzut miercuri soţul, pe Sorin Andrei Nicolescu (30 de ani), ridicat de procurori chiar de la domiciliul conjugal de pe Calea Plevnei şi dus la audieri la sediul DIICOT Constanţa. Miercuri seară, procurorii au decis că el se va afla sub control judiciar timp de 60 de zile.

A retras din bancomate 48.170 de lei cu carduri false 

Totuşi, acţiunea de miercuri n-ar fi trebuit să o ia prin surprindere pe Anda, pentru că atunci când s-a măritat cu Sorin, pe 7 iunie  2015, ea ştia ce-şi “bagă” în casă şi în viaţă. Bărbatul avea dosar penal, după ce în 2012 a fost prins în flagrant, în timp ce scotea bani de la un bancomat din Constanţa, cu ajutorul unor carduri falsificate. Aşadar, miercuri, procurorii au făcut opt percheziţii domiciliare, vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în falsificarea de carduri, printre cei suspectaţi în acest dosar fiind şi soţul Andei Adam. Prejudiciul total este de 300.000 de lei.

“Pe numele Nicolescu Sorin Andrei a fost emis mandat de aducere la sediul DIICOT Constanţa. El este cercetat pentru falsificarea instrumentelor de plată electronică, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul, fără drept, la un sistem informatic. În perioada mai 2009 – iulie 2012, în mai multe rânduri, a deţinut mai multe carduri contrafăcute, ai căror emitenţi legitimi erau bănci sau alte instituţii financiare din Australia, S.U.A. şi Mexic. În aceeaşi perioadă a retras sume de bani de la un ATM situat în Municipiul Constanţa, în cuantum de circa 48.170 lei”, se arată în comunicatul DIICOT Constanţa.

Culmea, miercuri, în timp ce toată presa vuia la aflarea necazului prin care trece Anda Adam, solista încerca să comute atenţia şi promova, pe Facebook, o reţetă de mic dejun cu cereale. Probabil dorea să arate că viaţa merge înainte şi că reţinerea soţului ei nu îi va zdruncina prea tare viaţa de mamă şi de artistă. Pe 7 iunie 2015, Anda şi Sorin au făcut nuntă mare, iar pe 30 noiembrie, în acelaşi an, s-a născut fiica lor, Evelin. 

A mai fost arestat pentru 29 de zile

În 2012, când a fost prins în flagrant la bancomatul din Constanţa, asupra lui Sorin s-au găsit 1.200 de lei, 12 carduri albe care aveau scrise pe ele coduri PIN, dar şi un telefon Nokia, în care erau salvate doar cu iniţiale trei numere de telefon. La vremea aceea, magistraţii Tribunalului Constanţa, au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, însă la doar zece zile de la incident, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Andrei Sorin Nicolescu să fie cercetat în libertate. El riscă pedeapsa cu închisoarea de la 3 la 12 ani. 

Şi ele au avut de suferit din cauza soţilor certaţi cu legea

foto_3-25col-9cm.jpg

Cristina Rus şi Cristina Spătar au avut, pe rând, bărbaţii în arest

Anda Adam nu este singura vedetă care a suspinat din cauza soţului. Bune prietene, solistele Cristina Spătar (44 de ani) şi Cristina Rus (35 de ani) au trecut şi ele prin clipe grele din cauza bărbaţilor lor, milionari. În 2014, Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar, a fost reţinut pentru evaziune fiscală, prejudiciul adus statului român fiind de 10 milioane de euro. Afaceristul a stat în arest din octombrie 2014, până în februarie 2015.

Soţul Cristinei Rus, Dragoş Bîlteanu, a dat de necaz în decembrie 2014, când a fost încătușat și trimis după gratii. Afaceristul, care era directorul general al SIF Banat-Crişana, a fost acuzat că a manipulat piaţa de capital şi a delapidat societăţi de investiţii financiare. Fraudele financiare ar fi creat un prejudiciu de 13 milioane de euro. În aprilie 2015, Dragoș Bîlteanu a reușit să obțină eliberarea, dar a trecut în arest la domiciliu. Abia în iulie a fost pus sub control judiciar.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1