Soţul Andei Adam ar putea ajunge după gratii! Sorin Andrei riscă 12 de închisoare

sorin_andrei.jpg

anda adam sort andrei sorin nicolescu cercetat penal diicot
Sorin Andrei este cercetat într-un dosar penal
foto: Alex Muscaliu

Lacrimile de fericire ale Andei Adam de la nunta cu Sorin Andrei s-ar putea transforma în lacrimi de durere! Proaspătul soţ al artistei este cercetat de DIICOT într-un dosar penal. Tânărul de 29 de ani este acuzat că în urmă cu trei ani ar fi clonat carduri.

Anda Adam nu are linişte! Deşi şi-a văzut visul cu ochii şi s-a măritat, duminică (7 iunie) într-un decor de basm, pe malul lacului Snagov, artista trece prin mari emoţii. Soţul ei Sorin Andrei Nicolescu a intrat în vizorul omaenilor legii pentru o infracţiune pe care a comis-o în urmă cu aproape trei ani. Atunci când credea că lucrurile s-au limpezit, tânărul este urmărit de faptele din trecut, iar acest lucru l-ar putea costa libertatea! Dacă va fi găsit vinovat, el riscă 12 de închisoare.  

anda_adam_si_sorin_andrei.jpg

anda adam nunta sorin andrei inchisoare
Anda Adam şi Sorin Andrei s-au căsătorit duminică (7 iunie) la Snagov
foto: Alex Muscaliu

Potrivit raportului întocmit de poliţiştii din Constanţa, în noaptea de 4 spre 5 octombrie 2012, un tânăr de 26 de ani, din Constanţa, a fost prins în flagrant în timp ce scotea bani de la un bancomat cu ajutorul unor carduri falsificate. Andrei Sorin Nicolescu, nimeni altul decât proaspătul soţ al Andei Adam, a fost depistat, la ATM-ul băncii Unicredit de un poliţist al Serviciului de Ordine Publică, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, care se afla în afara orelor de program.

sorin_andrei_eliberat.jpg

nunta anda adam sorin andrei cercetat penal
Sorin Andrei Nicolescu a scăpat în 2012 de arest, însă riscă acum 12 ani de închisoare
foto: telegrafonline.ro

Am observat maşina tânărului parcată în faţa băncii şi, pentru că îmi era familiară figura sa, l-am urmărit. Am aşteptat să scoată banii din ATM. M-am îndreptat către el, l-am imobilizat şi am solicitat ajutorul colegilor din cadrul Secţiei 2 Poliţie Constanţa, care au ajuns în scurt timp la adresa respectivă. El a fost escortat la sediul secţiei pentru audieri”, a declarat inspectorul Constantin Popa, ofiţer specialist Poliţie Urbană în cadrul Serviciului de Ordine Publică, citat de telegrafonline.ro. În urma percheziţiei corporale, anchetatorii au descoperit asupra tânărului 1.200 de lei, 12 carduri albe care aveau scrise pe ele coduri PIN, dar şi un telefon Nokia în care erau salvate doar cu iniţiale trei numere de telefon.

În timpul audierilor, tânărul nu a dorit să le ofere prea multe informaţii anchetatorilor, însă le-a dat de înţeles că este doar o “săgeată”. Totodată, Nicolescu a spus că a primit cardurile şi telefonul mobil de la un individ din Arad, însă nu a oferit detalii cu privire la identitatea acestuia. Cu toate că anchetatorii aveau informaţii că în apropiere de bancomat se mai aflau două persoane, care probabil “ţineau de şase”, Nicolescu a susţinut că a fost singur. Cazul a fost preluat de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa. Pe numele lui Andrei Sorin Nicolescu a fost întocmit dosar penal. A fost prezentat magistraţilor Tribunalului Constanţa, care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. La doar zece zile de la incident, Curtea de Apel Constanţa a decis, ca Andrei Sorin Nicolescu să fie cercetat în libertate.

Soţul Andei Adam este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere în vederea punerii în circulaţie a instrumentelor de plată electronică falsificate, precum şi de retragere frauduloasă de numerar cu un instrument de plată electronică fără consimţământul titularului.
Pedeapsa prevazută de lege pentru prima infracţiune este închisoarea de la 3 la 12 ani şi interzicerea unor drepturi, iar pentru cea de-a doua infracţiune este închisoarea de la 1 la 12 ani. Dosarul stufos a fost transferat la DIICOT, unde se află şi acum în lucru.

Loading...

Citește și

  • nunta anda adam domnisoare de onoare

    Anda Adam s-a ocupat în cel mai mic detaliu de cel mai important eveniment din viaţa ei, nunta cu Sorin Andrei. Solista a vrut o ceremonie în aer liber, două rochii de mireasă şi domnişoare de onoare care să arate trăsnet. Toate dorinţele i s-au îndeplinit, iar fetele care i-au ţinut trena au fost admirate îndelung toată seara.

  • anda adam nunta sorin marcel pavel

    Invitaţi aleşi pe sprânceană a avut Anda Adam (35 de ani) la nunta de duminică (7 iunie) cu Sorin Andrei (29 de ani). Aşa cum era şi firesc, cântăreaţa s-a bucurat de prezenţa mai multor colegi de breaslă în cea mai importantă zi din viaţa ei, iar artiştii care s-au numărat printre cei care i-au fost alături nu au ezitat să urce pe scenă. Marcel Pavel, care a devenit cumătrul artistei, i-a emoţionat pe miri cu un duet de excepţie cu Pepe.