Soții folcloriști Valentin și Codruța Sanfira, vacanță în Dubai ca în "1001 de nopți": "M-a lăsat fără cuvinte"

codruta-valentin-sanfira-dubai.jpeg

Codruța și Valentin Sanfira, în Dubai
foto: arhivă personală

Valentin Sanfira și frumoasa lui soție, Codruța Sanfira, s-au întors recent dintr-o vacanță în Dubai. Cei doi soți s-au revenșat acum pentru luna de miere pe care au tot amânat-o, din cauza pandemiei, și s-au bucurat de experiențe unice. Ei s-au căsătorit pe 10.10.2020.

Valentin Sanfira (31 de ani), fostul coleg al maestrului bucătar Horia Vîrlan, de la "Mama mea gătește mai bine", și Codruța Sanfira (25 de ani), soția lui, au avut o vacanță ca în 1001 de nopți. Cei doi au fost cazați în luxoasa zonă Palm Jumeirah, la fascinantul Waldorf - Astoria. Fiind supuși carantinei până la aflarea rezultatelor testului PCR, făcut pe Aeroportul Internațional Dubai (obligatoriu la intrarea în Emirat), îndrăgostiții și-au savurat cafeaua la terasa dintre palmieri a hotelului și s-au plimbat pe nisipul fin.

codrutavalentin_sanfira.jpeg

Valentin și Codruța Sanfira s-au bucurat de tot luxul din Dubai
foto: arhivă personală

Deși de pe balconul camerei puteau vedea măreția Atlantis The Palm, cei doi nu s-au mulțumit cu doar atât. Au ajuns la cea mai rcentă atracție turistică din Dubai – Nakheel The View. Astfel, au avut o imagine panoramică de 360 de grade asupra The Palm Jumeirah. Nu mică le-a fost mirarea să afle că frumosul “Palmier” a fost construit în doar 6 ani. “Ceea ce m-a impresionat, în primul rând, a fost frumusețea locului, imensitatea, grandoarea Dubaiului. Insula Palmier are o arhitectură futuristă, spre deosebire de altele, lucru care m-a încântat enorm, întrucât eu sunt o persoană deschisă spre tot ceea ce ține de noutate, de modern. Totodată, faptul că insulele au fost construite pe apă, într-un timp atât de scurt, m-a lăsat fără cuvinte. Atât de multă voință, atât de multă determinare, este absolut fascinant!”, spune Codruța.

Cafea specială cu chipul lor, în foițe de aur, la Palazzo Versace

Cum nu puteau fi în Dubai fără să ajungă la celebrul hotel Palazzo Versace, Codruța și Valentin au poposit într-o zi și acolo, cu gândul la un răsfăț culinar și SPA. Dincolo de frumusețea arhitecturii exterioare și interioare, i-a uimit mozaicul realizat din peste 1.500.000 de piese – creat după modelul celui din casa regretatului designer Gianni Versace.

cafeaua_cu_foita_de_aur_pentru_valentin_si_codruta_sanfira.jpg

Cafea specială cu chipul lor în foițe de aur la Palazzo Versace

Dincolo de mâncarea gustoasă de la restaurantul italian al Palazzo Versace, cei doi s-au răsfățat și cu un brunch pe terasa hotelului înainte de a se bucura de SPA-ul de cuplu pentru care optaseră. Cea mai mare supriză pe care au avut-o a fost ca cele două cappuccino comandate să le fie servite cu chipul lor imprimat în spuma de lapte, cupele fiind ornate cu foițe de aur. “Bineînțeles că ne-am întoarce la Palazzo Versace”, au spus cei doi. ”Eu aș mai urca odată la The View, ca să admir peisajul superb”, a adăugat Codruța.

Citește și:

Luis Lazarus, vacanță în Dubai cu iubita sexy. Loulou e "bombă" în costum de baie

Andreea Esca, vacanță de lux doar cu fiica, în Dubai

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1