Soția și fiul lui Kamara, sinistrați printre nămeți

kamara.jpg

Kamara Ghedi, freza, scandal sotie, Oana, schimbare, transformare, divort, relatie
Oana, soția lui Kamara, a fost cea care, potrivit artistului, ar fi călcat prima strâmb
foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Ninsorile abundente din ultimele zile le-au dat dureri de cap la propriu și vedetelor care au ales să-și petreacă sărbătorile departe de Capitală. Soția lui Kamara, jumătatea de culoare a trupei Alb Negru, a rămas înzepezită în apropiere de Focșani.

Oana Kamara a avut parte anul acesta de sărbători mai puțin liniștite. Plecata cu bebelușul ei de sapte luni la părinți, într-o localitate în apropiere de Focșani, bruneta a aflat că drumurile s-au închis și nu poate părăsi casa părintească.

"Am mai văzut troienile astea. Tot în Vrancea. Aveam câțiva anișori și mergeam doi kilometri pe jos până la bunici. Erau de o parte și de alta a drumului, construind un tunel înalt ce părea că are cel puțin șapte metri. Nu ne înspăimânta, ne bucuram, era drumul până la bunicii iubiți. Acum sunt la bunicii lui Leon, părinții mei. Sinistrați, dar împreună. Fericiți", a scris Oana Kamara pe pagina ei de Facebook.

Consoarta artistului a încercat să facă haz de necaz și să privească lucrurile cu optimism și bine a făcut căci la scurt timp drumurile s-au deblocat. 

Loading...

Citește și