Soția lui Romică Țociu, schimbare radicală după lupta cu cancerul. Nicoleta a luat-o de la zero și are altă meserie

8_1.jpg

Romică a ajutat-o pe Nicoleta să treacă peste cea mai grea cumpănă din viaţă. Ei sunt căsătoriţi de 27 de ani

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Celebrul actor Romică Ţociu a avut mari emoţii pentru soţia lui, Nicoleta Ţociu, care în urmă cu patru ani a fost diagnosticată cu cancer la sân. După un tratament lung, femeia a învins cumplita boală, iar acum le vine în ajutor celor aflaţi în suferinţă.

Nicoleta Ţociu (47 ani), soţia actorului Romică Ţociu (57 ani), a aflat că are cancer la sân, în urma unui control de rutină, efectuat în 2016: ”Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem. Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei”, a povestit ea, la o emisiune tv.

Iată că acum femeia vine în ajutorul altor bolnavi.

10_1.jpg

În urmă cu patru ani, Nicoleta a fost diagnosticată cu cancer la sân

Nicoleta Țociu a suferit o operaţie grea

Prietena ei, Adriana Bahmuţeanu, a postat pe conturile sociale  o poză, dar şi un mesaj: “Draga mea prietenă Nicoleta Ţociu a devenit terapeut Acces Bars (n.r.-este un procedeu de atingere uşoară, un masaj al celor 32 de puncte specifice, care se găsesc în zona capului,  care sunt ca nişte benzi de energie, numite „bars”). Astfel, se permite eliminarea blocajelor, fricilor, a energiilor negative! O şedinţă de Acces Bars conduce la îmbunătăţirea considerabilă a tuturor aspectelor vieţii! Felicitări, Nico, îţi doresc mult succes în noua ta misiune, aceea de a ajuta oamenii aflaţi în suferinţă!”.

Romică şi Nicoleta se iubesc de 27 de ani şi au împreună doi copii, Cătălin (24 de ani) şi Daria (17 ani). Celebrul actor i-a fost aproape femeii iubite, la greu: “Nicoleta a fost operată la Spitalul Fundeni de medicul oncolog Alexandru Blidaru. Acum e foarte bine, familia i-a fost alături, o iubim şi o îngrijim cu toţii”, ne-a spus Romică, într-un interviu.  

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Nicoleta Ţociu, cândva o femeie plină de viaţă, a şocat o ţară întreagă când a anunţat că se luptă cu o boală necruţătoare, cancerul la sân. A trecut printr-o operaţie delicată, a suportat chinuitoarele şedinţe de chimioterapie şi se roagă ca Dumnezeu să o ajute să treacă peste acest necaz. Acum, starea ei de sănătate este bună.

  • Cei patru artişti de calibru, care odinioară învârteau femeile pe degete, căci erau talentaţi şi şarmanţi, nu credeau că vor renunţa vreodată la burlăcie. Cum de ceea ce fugi nu scapi, iată că şi pe ei i-a lovit dragostea fulgerător chiar la show-urile lor, femeile iubite aflându-se printre spectatori.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5