Soţia lui Mihai Petre, cea mai activă graviduţă: "Dansez 6 ore pe zi"

mihai-petre-elwira-petre_1.jpg

Mihai Petre Elwira Petre scoala de dans antrenament gravida
Mihai şi Elwira Petre se antrenează de zor pentru competiţia "Romanian Open"

Elwira și Mihai Petre așteaptă venirea pe lume a celei de-a doua fetițe. Până în septembrie, când acest lucru se va întâmpa, cei doi sunt însă foarte prinși cu organizarea „Romanian Open”, una dintre cele mai mari competiții de dans sportiv din țară, care va avea loc sâmbătă și duminică, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă.

Pentru că sunt și antrenori, iar perechile lor urmeză să concureze în acest weekend, cei doi și-au petrecut și mai mult timp în sala de dans. Însărcinată în 6 luni, Elwira dansează cel puțin șase ore în fiecare zi din săptămână. Sarcina evoluează foarte bine, iar mișcarea este foarte importantă pentru ea. Beneficiile dansului s-au simțit și la prima naștere, când totul s-a întâmplat foarte repede.

mihai-petre-elwira-petre_3.jpg

Elwira Petre, Mihai Petre
Elwira Petre nu a renunţat la antrenamente pe perioada sarcinii

“Petrec cel puțin 6 ore pe ringul de dans în ultima periodă. Pe lângă faptul că ne ocupăm de organizarea «Romanian Open», suntem și antrenori, așa că trebuie să ne pregătim intens perechile ce urmează să concureze. Vor fi peste 500 de perechi în total, sunt perechi foarte bune, experimentate, duminică seara concurează campionii europeni, așa că vom avea un spectacol pe cinste. Dansul în timpul sarcinii m-a ajutat foarte mult. În prima sarcină am dansat până în luna a opta, când burtica era prea mare”, ne-a povestit Elwira.

mihai-petre-elwira-petre_4.jpg

Elwira Petre
Elwira Petre va naşte în septembrie tot o fetiţă

Pentru prima oară de la debutul acestei competiții, la “Romanian Open” va avea loc și  „Children European Grand Prix”. Elwira și Mihai promovează constant dansul sportiv în rândul copiilor și latura lui educațională fiindcă, spun ei, “dansul nu înseamnă numai mișcare, înseamnă disciplină și responsabilizare, două valori pe care cei mici le asimilează odată cu practicarea acestui sport”.

Romanian Open va avea loc sâmbătă și duminică, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă. Biletele se pot achiziționa la intrarea în sală.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1