Soţia lui Kamara, în lacrimi la tv: «Am făcut sex cu acel bărbat!»

oana_kamara.jpg

oana kamara scandal infidelitate
Oana a plâns când şi-a amintit prin ce a trecut în ultimele luni în căsnicie
foto: captură Kanal d

Mariajul lui Kamara cu Oana este pe butuci, dar nu aceasta este noutatea, ci faptul că soţia artistului şi-a recunoscut partea de vină. Tânăra a intrat în lacrimi în platoul unei emisiuni de la Kanal d şi a povestit că i-a fost infidelă soţului. Ea a mărturisit că a întreţinut relaţii intime cu un alt bărbat înainte ca soţul ei să se afişeze cu vreo femeie.

Kamara şi soţia sunt despărţiţi de mai multe luni, dar nu şi în acte. Artistul a apărut în public cu o altă femeie, ba chiar amanta şi nevasta s-au confruntat în direct. Sătulă să fie tot timpul pusă pe locul doi în viaţa solistului, Oana a mărturisit că a avut o relaţie extraconjugală, iar de atunci mariajul ei s-a dus de râpă.

"Da, am facut sex cu acel bărbat acesta. M-am întors acasă şi am făcut dragoste cu Kamara. Probabil că ar fi fost normal să ne fi despărţit a doua zi", a declarat Oana la "Wowbiz". 

oana_si_kamara.jpg

oana kamara scandal infidelitate
Oana şi Kamara au probleme în cuplu şi sunt la un pas de divorţ
foto: captură Kanal d

În replică, artistul a explicat că s-a simţit vinovat că soţia lui a ales pe altcineva şi atunci a simţit că o poate pierde definitiv.   

"Eu nu i-am propus ei sex în trei. Era un bărbat de 46 de ani, un petrecăreţ. Toate pozele lui erau numai din cluburi. Venise în ţară doar cu un singur scop. Da, am făcut dragoste cu soţia mea după acel episod. Nu vreau să intrăm în detalii intime. Chiar îmi doream să fiu cu ea şi mi-a părut rău de ce a făcut. Nu vreau să vă zic de ce am făcut asta, pentru că nu vreau să merg chiar până într-acolo încât să dau detalii din pat. Atunci ne-am împăcat. O perioadă a fost bine, dar după nu a mai mers", a declarat Kamara la aceeaşi emisiune.

La începutul acestui an tensiunile în cuplu s-au amplificat, iar artistul s-a mutat de acasă şi s-a afişat în public cu o altă femeie.  

   

Loading...

Citește și

  • kamara

    Supărat că soţia a vorbit despre boala copilului lor la televizor, Kamara a sărit la gâtul Oanei şi a desfiinţat-o. Solistul, care până în urmă cu doar câteva zile era oaia neagră a familiei, a pasat vina în curtea nevestei. Artistul o acuză pe partenera lui că se ascunde în spatele diagnosticului copilului pentru a-şi spăla păcatele şi a "şterge" episodul de infidelitate care le-a stricat mariajul.

  • kamara oana

    Dacă până acum Kamara era pus la zid că şi-a abadonat familia şi trăieşte o idilă cu o altă femeie, se pare că nici soţia lui nu ar fi fost uşă de biserică. Artistul a dat cărţile pe faţă. El a povestit că Oana s-a întâlnit cu alţi bărbaţi şi că nu a stat numai în casă având grijă de copilul lor bolnav, ci impotrivă ar fi ieşit mai mult decât el în cluburi. Kamara i-a reproşat nevestei toate pozele provocatoare şi mesajele pe care le publică pe conturile ei de socializare, explicând că nu are un comportament de femeie măritată.

  • oana kamara divort

    Anul 2018 debutează sub semnul divorţurilor. Un alt cuplu din showbiz este pe cale să se destrame. Apropiaţii cântăreţului de culoare Kamara Ghedi au povestit că artistul şi soţia sa, Oana, traversează o perioadă grea şi că ar fi în pragul divorţului. Cei doi sunt căsătoriţi de cinci ani şi au împreună un băieţel.

  • Noi detalii picante ies la iveală în triunghiul amoros Oana-Kamara Ghedi-Mădălina. Soţia şi amanta artistului s-au confruntat în direct la tv şi din discuţia lor s-a aflat că amanta cântăreţului a avut grijă de copilul bolnav al cuplului! Leon are aproape patru ani şi merge periodic la şedinţe de terapie pentru că are paralizie cerebrală şi nu este independent.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1