Soţia lui Ionuţ Iftimoaie a născut. Primele imagini cu fetiţa

soti.jpg

Ionuţ şi Maria au devenit părinţi pentru a treia oară
Foto: Arhiva personală

Ionuţ Iftimoaie (36 de ani) a devenit din nou tată: soţia lui, Maria, a născut miercuri (1 iulie) o fetiţă perfect sănătoasă. Micuţa, care a venit pe lume prin cezariană, la Spitalul Elias din Bucureşti, va primi numele de Ioana.

Ionuţ Iftimoiae nu mai poate de fericire: soţia lui a născut miercuri o fetiţă, Ioana, la ora 9.30 dimineaţa. Fostul luptător a fost în sala de naşteri pentru a fi alături de nevasta lui.

"Are 3,2 kg, 53 cm, nota 10, clar nu seamănă cu mine. Mie îmi place să mă implic. Imediat ce soţia mea va fi transferată la rezerva ei, am să rămân cu ea, o să dorm aici. Vreau să fiu cât mai aproape. Tatăl meu este Ion, eu sunt Ionuţ. Menţinem tradiţia. Suntem într-adevăr binecuvântaţi", a spus Ionuţ Iftimoaia, la emisiunea "La Măruţă", de la Pro TV. 

ionut_iftimoaie_copil_ioana1.jpg

Ioana a primit nota 10 la naştere
captură Pro TV

El a mai povestit că nu au fost probleme la naştere, pentru că au apelat la acelaşi medic care i-a adus pe lume pe ceilalţi doi copii ai cuplului, un om în care au mare încredere. În schimb, cu o noapte înainte, şi el şi Maria, soţia lui, nu au dormit cu gândul că mai au puţin şi îşi cunosc fetiţa. 

"A fost foarte emoţionant, partea bună e că am mers pe mâna aceluiaşi medic, în care am multă încredere. Am avut doar emoţiile acelea plăcute.

Azi noapte am avut emoţii mari, abia aşteptam să venim la spital. Nici soţia nu a dormit. E normal, pentru că ceea ce se întâmplă e ceva normal. Cei mici ne întreabă când venim cu ea acasă", a mai spus Ionuţ. 

Soţia lui Ionuţ, Maria, va mai sta internată o noapte, iar apoi se va duce cu cea mică acasă, pentru ca fraţii ei mai mari să o cunoască pe Ioana. 

Mai au împreună doi copii

12-13-vedete-ionut-iftimoaie-familie.jpg

ionut-iftimoaie cu familia
Ionuț Iftimoaie cu Maria, Nicholas şi Nicole
Foto: Arhiva personală

Ionuţ şi Maria sunt căsătoriţi de nouă ani şi mai au împreună doi copii: un băiat pe nume Nicholas Ionuţ (7 ani) şi o fetiţă Nicole Maria (6 ani).

Ionuţ mai are o fată, Liza (15 ani), care trăieşte în Italia cu mama ei.

De atfel, fostul luptător a declarat, în repetate rânduri, că îşi doreşte cât mai mulţi copii, mai ales că el provine dintr-o familie numeroasă. 

 

Loading...

Citește și