Soția lui Ilie Năstase a ajuns în lumea bună: a petrecut cu Ion Țiriac și Nadia Comăneci

18-ilie.jpg

Ilie, alături de Ioana, Ion Țiriac și Nadia Comăneci

Ilie Năstase (72 de ani) este tare mândru de brunețica Ioana Simion (43 de ani), cu care s-a căsătorit pe 25 aprilie 2019, în mare secret.

Aflat la cea de a cincea căsnicie, se pare că de-abia de această dată el a tras lozul câștigător: ”Ioana este o doamnă, o fire calmă, ne înțelegem foarte bine”, ne-a lăudat-o el pe iubita tinerică, înainte de cununie. Iată că, într-un timp foarte scurt, Nasty, cum este alintat de cei dragi, a reușit să o integreze pe Ioana în familie, dar și în rândul apropiaților acestuia, vedete de cinci stele.

Zilele trecute, Ioana și-a postat pe conturile sociale o fotografie de la o petrecere cu ștaif, unde este încadrată de celebrul soț, dar și de prietenii lui de suflet, fostul mare jucător de tenis Ion Țiriac și cea mai mare gimnastă din toate timpurile, Nadia Comăneci, stabilită în America. Ilie a mai bifat căsnicii, în România, cu Amalia Năstase, cu care are două fete, și cu fostul fotomodel Brigitte Năstase, de care s-a despărțit cu scandal, în toamna anului trecut.

Loading...

Citește și

  • ilie nastase

    Incredibil, dar adevărat! Ilie Năstase (72 de ani) s-a ţinut de cuvânt şi s-a însurat cu iubita lui mai tânără, constănţeanca Ioana Simion (43 de ani). La începutul anului a cerut-o de nevastă cu un inel de 15.000 de euro, iar azi, 25 aprilie, Nasty a dus-o la starea civilă. Este al cincilea drum pe care fostul mare tenisman îl face la primărie, căci a mai fost însurat de patru ori, cu Brigitte Sfăt, Amalia Teodorescu, Alexandra King și Dominique Grazia.

  • ilie nastase ioana simion

    Ilie Năstase face gesturi nebuneşti pentru actuala lui iubita, Ioana Simion. Fostul tenismen (72 de ani) a călcat pentru prima dată într-un salon de tatuaje, unde un artist i-a scris pe mână numele actualei lui partenere. Deşi în trecut nu era adeptul desenelor pe piele, Ilie Năstase şi-a călcat pe inimă de când în viaţa lui a apărut Ioana.