Soţia lui Georgică Cornu: «După 7 ani sper să închei divorţul»

5-act-foto1-6col-15cm.jpg

Oana şi-a aniversat marţi seară fiul, care a împlinit 18 ani

Şi-au unit destinele în doar câteva secunde, dar când a venit vorba să se despartă, lucrurile s-au complicat. Oana şi Georgică Cornu se chinuiesc de peste şapte ani să divorţeze şi speră ca 2019 să-i găsească liberi.

Viaţa bate de filmul! Asta au simţit pe propria lor piele Oana şi Georgică Cornu. Deşi, de mai bine de şapte ani sunt liberi şi fiecare trăieşte după cum are chef, cei doi se luptă şi acum să se separe şi în acte. Averea, evaluată la începutul procesului de divorţ la 160 de milioane de euro, i-a tot ţinut pe loc. Banii şi bunurile dobândite în timpul căsătoriei se împart, astfel că judecătorul a avut nevoie de teancuri de documente şi expertize contabile.

5-act-foto2-2col-5cm.jpg

Georgică e tare mândru de copiii lui

 

În martie 2012, Oana Cornu a introdus actele de divorţ la Judecătoria Timişoara, dar pentru că nu s-a prezentat la timp în faţa instanţei cererea s-a anulat. Procesul s-a reluat în septembrie 2012 şi, pe lângă divorţ, soţia lui Georgică Cornu (63 de ani) a cerut şi partajul. Asta i-a blocat. “Ştiu că e ceva absurd, dar chiar ne chinuim de şapte ani ca să ne separăm oficial. A fost nevoie de expertize contabile şi ne-am împotmolit la capitolul experţi. Văd că nu prea sunt în Timişoara, iar atunci când am avut experta a intrat în concediu de maternitate. Anul acesta, după şapte ani sper să închei divorţul. Nu mai ştim cum să scăpăm”, ne-a mărturisit Oana, care la cei 49 de ani arată senzaţional. 

Oana a petrecut la majoratul fiului ei

La majoratul fiului ei, Andrei, sărbătorit marţi seară, femeia a făcut furori. Îmbrăcată într-un compleu roşu cu broderie şi mulat pe corpul lucrat la sală, aceasta a întors toate privirile. Evenimentul a avut loc la Restaurantul Valery 4 din Timişoara şi a strâns la un loc 130 de invitaţi. “Tinerii s-au distrat până dimineaţa, am avut bufet suedez, un tort cu două etaje şi încă două tortuleţe. A şi rămas mâncare”, ne-a povestit Oana.

5-act-foto3-2col-5cm.jpg

Oana Cornu s-a aflat toată seara printre invitaţi

 

La aniversarea lui Andrei a fost prezent şi Georgică, mândru nevoie mare că are un aşa flăcău. “Împlinirea vârstei de 18 ani este cel mai aşteptat moment din viaţa unei persoane. Acest fenomen s-a întâmplat şi cu Andrei, băiatul meu. Îmi pun nădejde ca vei fi un bărbat adevărat”, a scris regele asfaltului din Timişoara pe pagina sa de Facebook. Acesta a venit singur la petrecere, deşi se află într-o relaţie serioasă cu Marina Almăşan. Mâine, fiica cea mare a soţilor Cornu, Georgiana, împlineşte 20 de ani.

Loading...

Citește și

  • Oana Cornu, terasa, restaurant

    Se chinuiește de șapte ani să divorțeze de Georgică Cornu, dar cu toate astea Oana încearcă să-și vadă de viața ei. De curând, și-a deschis un restaurant de fițe în Timișoara.

  • Georgică Cornu a făcut bani grei din contracte cu statul şi era considerat unul dintre cei mai bogaţi afacerişti. De câţiva ani însă a început declinul lui, iar acum riscă să fie dat afară şi din casă. Vila e pusă sub sechestru.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1