Soţia lui Cristi Borcea a fugit în Turcia

vidican98098.jpg

Alina Borcea (32 de ani) s-a iubit cu Cristi şapte ani înainte ca acesta s-o ia de soţie. Pentru ea, Borcea a divorţat de prima soţie, Mihaela

Şi cu doi copii mici, şi cu soţul în puşcărie, care pe deasupra o înşală! Pare prea mult chiar şi pentru soţia fostului boss dinamovist Cristi Borcea. În plin scandal provocat de faptul că Valentina Pelinel îi va dărui încă un moştenitor omului de afaceri, Alina Borcea a ”fugit” pentru câteva zile în Turcia.

Avea mare nevoie să fie singură cu gândurile ei, măcar pentru câteva zile. Alina Borcea (32 de ani) a decis să se liniştească şi să caute răspunsuri la întrebări dificile departe de Bucureşti şi chiar de ţară. Tânăra a fost văzută ieri dimineaţă în aeroportul ”Henri Coandă” de unde, aşa cum a povestit un martor pentru Click!, a plecat în Turcia, mai precis în Antalya. Un loc perfect pentru o relaxare de cinci zile. Apropiaţii Alinei au fost foarte îngrijoraţi de starea ei în ultima vreme, mai ales de când a „explodat” scandalul cu noua amantă a soţului ei, Valentina Pelinel (35 de ani), care e însărcinată în cinci luni.

”Are nevoie să se liniştească, să-şi pună ordine în gânduri. I-ar prinde foarte bine o ieşire”, spuneau, zilele trecute, apropiaţii ei. Vacanţa nu va fi prea lungă, având în vedere faptul că Alina are un băieţel de 3 ani şi o fetiţă de şase luni, care nu pot sta prea mult fără mămica lor, mai ales că nici tatăl nu le este aproape. Soţia lui Borcea pare să fi ales special acest loc pentru minivacanţă: era destinaţia preferată pentru concedii de vis pe vremea când Cristi Borcea era un om liber.

Zoom
Alina şi Cristi Borcea s-au căsătorit în urmă cu patru ani

Cel mai probabil, Alina se va gândi foarte serios şi la ce are de făcut în viitor, dacă rămâne cu marea ei iubire, Cristi Borcea, sau dacă divorţează. Până acum, tânăra a spus cu fiecare ocazie că îşi susţine soţul şi că nu ia în calcul o despărţire. “Nu simt decât durere. Voi lupta pentru soţul meu toată viaţa. Pot fi şi 10 femei şi 10 bărbaţi în viaţa lui. Sunt lângă soţul meu! Eu nu m-am măritat ca să divorţez”, a spus Alina în singura apariţie la tv, în emisiunea ”La Măruţă”.

Liniştea Alinei Borcea a fost spulberată la începutul lui ianuarie, când fotomodelul Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată şi că va avea un băieţel. Ea nu a spus cine e tatăl, dar toată lumea ştie că e vorba despre Cristi Borcea, cu care avea o relaţie încă din 2010, de pe vremea când era căsătorită cu Cristi Boureanu. Pelinel a declarat că va spune întregul adevăr la timpul potrivit.

Becali: «Pelinel mi-a spus că îl iubeşte»

Zoom
Valentina Pelinel

Gigi Becali, naşul de cununie al soţilor Alina şi Cristi Borcea,  nu a stat nici el departe de scandal, mai ales că ştia povestea chiar de la viitorul tătic al copilului Valentinei Pelinel. Ieri, într-o declaraţie pentru RTV, Becali a spus că i-a cerut scuze blondinei dacă a jignit-o.

Zoom
Naşul Becali şi finul Borcea, la botezul lui Alexandru

”Am sunat-o eu şi i-am spus că, dacă am jignit-o, să mă ierte. Ea mi-a zis că îl iubeşte, dar peste un an de zile el trebuie să se gândească cu cine rămâne. Domnule Becali, mi-a zis femeia, eu nu stau amantă”, a declarat Becali.

Înainte de a pleca în Turcia, Alina a fost la Penitenciarul Jilava, unde şi-a vizitat soţul. La rugămintea lui Cristi Borcea, ea a venit însoţită şi de cei doi copii, pe care dinamovistul nu-i mai văzuse de trei luni, de la botezul Gloriei. Alina a ieşit veselă de la întâlnire, semn că familia lor nu se va destrăma.

loading...
Loading...

Citește și

 • alina borcea

  Rămâne o soţie devotată. Chiar dacă e serios afectată de vestea că Valentina Pelinel e însărcinată şi tatăl copilului ei ar putea fi Cristi Borcea, Alina nu renunţă la soţ. Aşa că i-a făcut, duminică (24 ianuarie), o vizită la penitenciar, împreună cu fiul şi fiica lor.

 • alina borcea

  După ce Alina Vidican a plâns în direct din cauza zvonurilor că Valentina Pelinel (35 de ani) ar purta în pântece copilul soțului ei, Cristi Borcea (45 de ani) i-a interzis să mai facă orice fel de declarații. Duminică (24 ianuarie), blonda a mers împreună cu cei doi copii pe care îi au împreună, dar și cu fiul lui Borcea cu Mihaela, Patrick, să-l viziteze pe fostul acționar dinamovist la pușcărie.

 • Trebuie să ajungă la toţi. Cristi Borcea e mai strâns la pungă de când a ajuns la puşcărie, iar copiii i se înmulţesc de la un an la altul. Pentru că i-a dat deja un apartament scump, fostul boss dinamovist cere acum judecătorilor să-i mai taie din pensia fiicei fostei sale amante, avocata Simona Dana Voiculescu. Mai ales că, din vară, numărul moştenitorilor săi ar ajunge la şapte, adică un nou copil de întreţinut.

 • Valentina Pelinel abia aşteaptă să devină mamă. Gravidă în patru luni, blonda a declarat că trece prin cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, asta deşi gurile rele o critică pentru că va avea un copil cu Cristi Borcea, un bărbat însurat.

 • cristi borcea poarta alba

  Cristian Borcea face parte dintr-un club exclusivist al pușcăriașilor de lux. Fostul boss de la Dinamo i-a făcut slugi personale pe gardienii de la Poarta Albă. Borcea a trăit în pușcărie ca în vila din Pipera. Condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în „Dosarul Transferurilor”, fostul acționar a fost vedetă și în libertate, dar și după gratii.

 • borcea si pelinel

  Alina Borcea ţine cu dinţii de căsnicia cu Cristi Borcea. I-a făcut o vizită acestuia, în acest weekend, la penitenciar, asta deşi el i-ar fi interzis să vină. Fostul boss dinamovist ar fi fost deranjat de faptul că Alina a făcut circ la TV după ce a aflat că Valentina Pelinel e însărcinată. Alina nu s-a prezentat singură la închisoare, ci cu cei doi copii pe care îi are împreună cu Cristi, dar şi cu Patrick, băiatul lui din prima căsnicie.