Soția lui Cornel Patrichi, la un pas de tragedie la înmormântare

patrichi-nevasta_0.jpg

cornela si cornelia patrichi
Cornel și Cornelia Patrichi au fosrmat un cuplu timp de 40 de ani
foto: arhiva Click!

Scene cumplite la înmormântarea lui Cornel Patrichi, joi, în cimitirul din Pipera. Soția coregrafului, Cornelia Patrichi, nu a putut face față durerii și a leșinat în momentul în care sicriul era coborât în mormânt. ”Ia-mă cu tine!”, strigase deznedăzduită femeia cu puțin timp înainte, în biserica cimitirului.

A încercat să se țină tare, dar durerea a copleșit-o. Cornelia Patrichi s-a prăbușit în brațele fiului ei, pe marginea mormântului.

Cu puțin timp înainte, în biserica cimitirului, după slujba de înmormântare, soția lui Cornel Patrichi le ceruse tuturor celor prezenți să iasă, ca să mai rămână câteva momente singură cu cel care a fost iubirea vieții ei.

patrichi inmormantare.jpg

cornel patrichi inmormantare
Cornelia Patrichi, în brațele fiului ei, Alexandru
foto: Mihai Ionescu

 

inmormantare patrichi.jpg

cornel patrichi inmormantare
Cornelia Patrichi, susținută de fiul și de nora ei, la înmormântare
foto: Mihai Ionescu

 

Cornel Patrichi a murit marți, 5 aprilie, după o grea suferință. fostul jurat de la ”Dansez pentru tine” a fost diagnosticat cu cancer pulmonar în urmă cu cinci ani. Coregraful a fost  înmormântat joi, 7 aprilie, în cimitirul din Pipera. Bunul său prieten Gigi Becali a împlinit una din ultimele dorințe ale lui Patrichi, de a-și dormi somnul de veci aproape de un lac.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1