Soţia lui Cornel Patrichi a făcut nopţi albe la căpătâiul lui

img_6643.jpg

Cornel Patrichi alături de soţia sa, Cornelia
Foto: Click!

După patru zile de suferință, Cornel Patrichi a murit marţi (5 aprilie) la ora 14.00. Soția Regelui dansului a făcut nopți albe la căpătâiul lui, iar unicul lor fiu a venit luni, de urgență, din Italia, să-I fie alături în ultimele clipe.

În 2014, Cornel Patrichi a fost operat de cancer la plămâni, iar de câteva zile s-a luptat luptat cu o anemie severă, care l-a pironit la pat. Vineri, soția artistului a chemat preoții, l-au spovedit și împărtășit, însă starea de sănătate s-a  înrăutățit de la o oră la alta. Medicii au fost rezervați în privința șanselor, iar Cornelia l-a chemat pe fiul lor stabilit în Italia să-i fie aproape în  momentele critice. 

Femeia nu și-a putut stăpâni lacrimile și, timp de trei nopți, nu a pus geană pe geană. A fost sleită de puteri. ”Nu am mai dormit de vineri. Nu mă simt nici eu bine, noroc că a venit Alexandru și mai facem cu schimbul. Aseară a stat el cu tatăl său”, a spus în urmă cu trei ore doamna Patrichi, înaite ca soţul ei să moară.

Colegi de-ai artistului s-au interesat rând pe rând de starea sa și au susținut-o moral pe Cornelia. 

Loading...
 
 

Citește și

  • cornel, patrichi, boala, balerin

    Cornel Patrichi (72 de ani) a murit. Fostul coregraf a murit marți după-amiază în locuința lui din București, în urma unei boli grave care l-a macinat în ultimele luni, informează Mediafax. Fiul său, Alexandru, a apucat să-l mai vadă în viață după ce și-a schimbat biletele de avion în ultimul moment.

  • Alexandru, fiul marelui coregraf Cornel Patrichi, a sosit la București împreună cu logodnica sa pentru a le fi părinților alături în aceste momente grele. Tatăl său este țintuit de câteva zile bune la pat, nu mai mânâncă, face perfuzii iar medicii spun că are o anemie severă.