Soţia lui Alex Erbaşu a născut! Milionarul a petrecut cu băieţii până în zori

alex_erbasu.png

alex erbasu andra iacob nunta
Alex Erbaşu şi Andra sunt împreună de 4 ani
Foto: arhivă personală

E bucurie mare în familia lui Alex Erbaşu! Andra Iacob a născut un băieţel perfect sănătos, omul de afaceri fiind în culmea fericirii. El a organizat o petrecere de pomină, duminică seară, la care şi-a invitat toţi prietenii.

Dedicaţiile au curs fără număr pentru proaspătul tătic, care şi-a invitat prietenii la un restaurant de fiţe. Alex Erbaşu a petrecut, printre alţii, cu Bogdan Ionescu (Syda) şi Gabi Bădălău şi l-au ascultat pe Elis Armeanca. Manelistul le-a cântat petrecăreţilor tot ce au cerut. În timp ce Andra avea grijă să se recupereze după naştere şi să se asigure că bebeluşul Mihail Levin este bine, Alex s-a bucurat de minunea din viaţa lui la un local cu pretenţii, unde noaptea a fost lungă pentru gaşca de amici a omului de afaceri.

bogdan ionescu alex erbasu petrecere

Andra Iacob şi Alex Erbaşu s-au căsătorit toamna trecută, la începutul lunii octombrie. Cei doi au păstrat discreţia în privinţa sarcinii. Abia în luna a opta, soţia lui Erbaşu a făcut publice câteva imagini cu burtica de gravidă. 

Loading...

Citește și

  • O nuntă cum n-a văzut Parisul s-a consumat sâmbătă, la “Pădurile Regale” din Corbeanca. Miri au fost Alex Erbaşu, pe vremuri cel mai râvnit burlac, şi Andra Iacob, o afaceristă din Constanţa. Pe scenă au cântat doar celebrităţi, la mese au fost vedete una şi una, aşa că nota de plată a fost şi ea pe măsură. 100.000 de euro ar fi băgat mirele în nunta de basm.

  • Elena Băsescu şi logodnica lui Alin Cocoş nu sunt singurele frumuseţi autohtone care aşteaptă barza. Click! a aflat că Andra, soţia lui Alex Erbaşu, va ocupa un nou statut, şi anume de mămică, pentru că e gravidă în şapte luni. După Paşte, milionarul îşi va strânge în braţe băieţelul.

  • alex erbasu andra iacob nunta

    După o nuntă fastuoasă urmează o lună de miere în acelaşi registru! Alex Erbaşu cutreieră Italia cu frumoasa lui soţie Andra Iacob. Cei doi proaspăt însurăţei se plimbă prin cele mai frumoase oraşe şi se bucură de fiecare moment împreună.

  • alex erbasu andra iacob nunta

    Zi importantă pentru Alex Erbașu. Ieri, bogătașul s-a cununat civil cu frumoasa Andra Iacob, cea care îi este alături de aproape patru ani. Cei doi au spus ”DA” la Primăria Sectorului 1, din Capitală.