Soţia la Monte Carlo, el cu amanta la Piteşti

12_11.jpg

Bebe şi amanta, Iulia Dumitru, joacă împreună în piesa ”Old Love”
Foto: Teatrul ”Alexandru Davila” din Piteşti

Îi place ceea ce face şi o relaxează. Florina Mărcuţă, soţia lui Constantin “Bebe” Cotimanis, s-a refugiat în muncă, în special după ce actorul a fost surprins în tandreţuri cu colega de scenă, Iulia Dumitru, semn că vrea să depăşească momentele delicate din familie. Dar i-a prins bine şi scurta vacanţă petrecută cu prietenele, peste graniţă.

În timp ce Constantin Cotimanis (63 ani) îşi petrece timpul cu amanta lui, Iulia Dumitru, la Piteşti, Florina Mărcuţă (49 ani) se consolează cu o deplasare la Monte Carlo, unde a îmbinat utilul cu plăcutul.

12_sotie.jpg

Florina Mărcuţă şi-a încărcat bateriile în scurta vacanţă

 

Soţia lui Cotimanis a participat în weekend la un eveniment important de make-up şi nu este prima dată când este invitată la astfel de evenimente de marcă. Odată cu această deplasare, ea a încercat să uite, pentru câteva zile, de problemele conjugale, mai ales că duminică, 18 februarie, de ziua soţului ei, acesta a sărbătorit în compania amantei.

”Merg anual la Monte Carlo, din 2011. De câteva ori am fost şi cu cei de la Fashion TV Festival. Sunt fericită că am ocazia să ajung aici, să cunosc oameni de valoare, e o altă lume. Acum am stat patru zile. Ca profesionist a fost o experienţă foarte frumoasă, am lucrat cu make-up artişti consacraţi”, ne-a mărturisit Florina Mărcuţă, care a fardat multe vedete de televiziune şi modele.

Bebe Cotimanis a fost surprins la începutul acestei luni în timp ce se săruta cu iubita, nimeni alta decât actriţa Iulia Dumitru, din piesa Old Love”, de la Teatrul “Alexandru Davila” din Piteşti. Bebe şi Florina au împreună un băiat, Matei (17 ani), însă actorul mai are o fată, Adela (30 ani), din primul mariaj.

12_psihoterapeut-keren-rosner.jpg

Psihoterapeutul Keren Rosner

 

Psihoterapeutul Keren Rosner a explicat, pentru Click!, de ce bărbaţii căsătoriţi ajung să trăiască relaţii paralele: “Nu putem vorbi despre criza clasică a bărbatului matur, în jurul vârstei de 40-50 de ani, care după o lungă căsnicie, cu copii majori, încearcă să îşi recapete încrederea în sine prin activarea masculinităţii. În prezent,  este vorba despre căsnicii aparent reuşite, în care relaţia trece prin criză. În loc să se concentreze pe rearanjarea relaţiei şi-a termenilor ce definesc specificul cuplului, bărbaţii, în general, sunt cei care îşi caută în altă relaţie ceea ce consideră că nu au în căsnicie. Bărbatul are nevoie de provocări, de acţiune, atenţie şi manifestarea iubirii. Având în vedere că sunt mai multe femei, este facil pentru un bărbat să găsească pe cineva care să îi ofere iubire”.

Tămaş, amantă mai tânără cu 31 de ani?

12_tamas-iubita.jpg

Aurel Tămaş şi Eliza Ancău

 

Aurel Tămaş (56 de ani) are o căsnicie de peste 20 de ani cu Marieta, şi sunt părinţii unui băiat de 17 ani. Asta nu l-a împiedicat pe celebrul interpret să-şi facă o amantă mai tânără cu 31 de ani. Este vorba despre Eliza Ancău ( 25 de ani), absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice din Cluj, care are în palmares mai multe titluri de Miss.

12_sotie-2-poza-de-sus-singura.jpg

Marieta, soţia artistului

 

Psihoterapeutul Keren Rosner explică de ce bărbaţii caută amante tinere. “Masculinitatea şi puterea seducţiei sunt calităţi foarte importante pentru bărbaţi. Ei caută să-şi dovedească aceste calităţi de cuceritor pentru a-şi activa stima şi încrederea de sine. Maturitatea bărbatului este reală atunci când îşi urmează principiile, rămâne fidel şi responsabil într-o relaţie asumată”, a mai explicat aceasta.   

Loading...

Citește și

  • Florina Marcuta, amanta, constantin cotimanis, Iulia Dumitru, bebe cotimanis, bebe cotimanis amanta, florina marcuta inselat

    Ce fac femeile când au probleme în amor? Se “tratează” la coafor, la shopping sau se refugiază în muncă. Ultima variantă a adoptat-o şi Florina Mărcuţă, soţia lui Constantin “Bebe” Cotimanis, după ce actorul a fost surprins în tandreţuri cu colega de scenă Iulia Dumitru.

  • În vara lui 2014, Florina Mărcuţă (49 de ani) radia în rochie de mireasă la braţul ginerelui Constantin Cotimanis (62 de ani). Iată că azi, după numai patru ani, este neagră de supărare după ce a aflat că celebrul actor o înşală cu o colegă de scenă. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute abătută şi tristă.

  • Iulia Dumitru

    De câteva luni, Constantin (Bebe) Cotimanis se iubește cu o colegă de scenă, vestea fiind un şoc pentru cei care îl ştiau fericit cu soţia Florina Mărcuţă. Iulia Dumitru este femeia care i-a pus inima pe jar și pentru care actorul s-ar fi mutat deja Pitești, după ce a găsit o casă, cu chirie.

  • bebe cotimanis iulia dumitru amanta

    Viaţa lui reală pare făcută după un scenariu palpitant! Bebe Cotimanis a şocat pe toată lumea când a fost fotografiat în tandreţuri cu o altă femeie decât soţia lui. Actorul este implicat sentimental cu o colegă de breaslă, cu care culmea, joacă în piesa de teatru "Old Love", pusă în scenă la Teatrul "Alexandru Davila" din Piteşti.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1