Sorin, eliminat de la Survivor 2021 din cauza problemelor medicale. Războinicul a izbucnit în lacrimi: “Îmi e foarte greu să vorbesc acum”

Sorin-survivor-2021.jpg

Sorin survivor 2021
Sorin a fost eliminat de la Survivor 2021 din cauza problemelor medicale
Foto: captură video Kanal D

Stupoare în rândul concurenților de la Survivor România 2021, în momentul în care prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Sorin de la Războinici trebuie să plece acasă. Problemele la genunchi i-au pus capac și tânărului de 30 de ani.

“Ce se întâmplă?”, a întrebat Culiță la auzul veștii, sintetizând într-o propoziție mirarea tuturor.

“Cumva mă așteptam, am văzut si eu rezultatele, e destul de grav față de ceea ce credeam că pot să am eu la genunchi. Sunt foarte multe probleme. Îmi doream să ajung cât mai departe, să mă bucur de toată experiența asta, e foarte greu. Am stat 4 luni jumate aici, sunt sigur că puteam sta și mai mult. Psihic am dat dovadă că am dus-o destul de bine atâta timp, fizic se pare că nu. Aș fi în stare să îmi risc piciorul pentru echipa asta, pentru cei care au și au avut încredere în mine, dar mă gândesc și la cei apropiați. Sunt sigur că toți mi-ar fi zis să nu-mi risc sănătatea, că este pe primul loc".

SURVIVOR 2021. Sorin Pușcașu i-a cerut iertare lui Albert Oprea: "Am spus că trebuie să mă schimb"

"M-am bucurat de fiecare secundă, am luat foamea și dorul de casă într-un mod pozitiv. Am făcut haz de necaz, niciodată umorul nu a dispărut, îmi e foarte greu să vorbesc acum. Sunt un luptător, nu-mi place să renunț, chiar dacă poate sunt oameni care ar fi vrut să fiu în situația asta de a pleca acasă. Nu le-aș fi dat satisfacție niciodată. Am ajuns destul de departe, cu siguranță aș fi putut mai mult. Am cunoscut oameni minunați, dar și pe alții pe care nu i-aș vrea lângă mine. Ar trebui să-și dea seama cu toții că Survivor se termină curând și începem din nou viața reală”, a spus Sorin în momentul în care a auzit că trebuie să se întoarcă în România.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1