Sorin Bontea a petrecut de ziua lui cu gaşca «Chefi la cuţite»

bontea-114_2-col-chef.jpg

Juraţii au băut şampanie cu Gina

S-au reluat filmările pentru sezonul 5 al emisiunii “Chefi la cuţite”, de la Antena 1, iar duminică, 4 martie, a fost mare sărbătoare în culise.

A fost ziua lui chef Sorin Bontea (48 de ani), iar foşti concurenţi au venit să-l surprindă chiar la serviciu. Printre cei sosiţi s-a aflat şi interpretul de muzică populară Mihai Constandache (37 de ani), care a făcut impresie bună în primul sezon al emisiunii, ajungând chiar în echipa lui Bontea.

De când a ieşit din concurs, cântăreţul s-a specializat în dulciuri, visând să-şi deschidă un magazin de gogoşi şi cozonaci. Interpretul e pasionat de gastronomie, dar și de sport, iar pentru că trage zilnic la sală s-a ales cu porecla de Alex Velea al muzicii populare.

b214_2-col-gina.jpg

Mihai Constandache, concurent în sezonul 1, alături de Gina Pistol

 

Mihai Constandache are o poveste interesantă de viaţă, căci mama lui e bolnavă, iar el o îngrijeşte singur. Iată că vizita pe platoul de la “Chefi la cuțite” l-a ajutat pe Mihai să mai uite de probleme, mai ales că acolo a întâlnit-o și pe frumoasa Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii. 

Loading...

Citește și

  • sorin bontea gateste madonna

    Parcă a înnebunit! După ce ani la rând Madonna (56 de ani) a ținut cele mai severe diete și își găsea cu greu bucătarul, acum Sorin Bontea (45 de ani) i-a intrat în grații. Obișnuită să mănânce numai alge, vegetale la abur și supă japoneză, solista a fost dată pe spate de cheful român. Acesta a cucerit-o, incredibil, cu ceva extrem de simplu.

  • Nu e nutriţionist, nu e medic, nu vrea să dea sfaturi despre cum e corect să slăbeşti. Chef Cătălin Scărlătescu e bucătar şi, pentru el, primează gustul. Nu a renunţat şi nu va renunţa niciodată la bunătăţi culinare. Cu toate acestea, a reuşit să dea jos 47 de kilograme. Care a fost secretul, ce l-a determinat să se pună pe slăbit şi ce va face de acum încolo ne spune chiar el.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1